Shop roku 30 dnů na vrácení

Force BULL - fekete-fehér, S-M, 54-58 cm

Termékkatalógus
Force BULL - fekete-fehér, S-M, 54-58 cm
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és országúti sisak, mérete S és M 54 - 58 cm fejkerülethez, Double-Inmold technológia, rözítés csattos öv segítségével, CE minősítés, bogárháló, fényvisszaverő elemek, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, levehető párnázás, tömege 255 g, fehér és fekete kivitel
Kód:  SPTforce209 Termékszám:  8592627045929

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Force BULL - fekete-fehér, S-M, 54-58 cm

A megfelelő sisak a biztonságos közlekedés alapja kellene, hiszen a balesetek 90%-a azért lesz halálos kimenetelű, mert a kerékpáros nem viselt sisakot. A Force BULL - fekete-fehér, S-M, 54-58 cm sisak elsősorban MTB típusú kerékpárokhoz ajánlottEzt a robosztus konstrukció, egyes modelleknél a hosszabb tarkórész és a napellenző alapján lehet beazonosítani. Országútra is kiváló választás. Ezt az aerodinamikus kivitel, valamint a napellenző hiánya mutatja, hiszen előrehajolva a napellenző blokkolná a kilátást. De semmi sem gátol abban, hogy más típusú biciklin viseld ezt a sisakot, hiszen a típusa csak a külalakját befolyásolja, az általa kínált biztonságot nem. 

Kulcsfontosságú, hogy a sisak mérete és formája jól illeszkedjen még akkor is, ha mozgatod a fejed. 

A Force BULL - fekete-fehér, S-M, 54-58 cm kerékpáros sisak legfontosabb jellemzői

  • Tömege: 245 g
  • 20 szellőzőnyílással látták el
  • MTB és országúti típusú kerékpárhoz ajánlott

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Force BULL - fekete-fehér termékhez:

14 290 Ft - 14 290 Ft

Force BULL - fekete-fehér, L-XL, 58-61 cm

Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és országúti sisak, mérete L és XL 58 - 61 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, bogárháló, fényvisszaverő elemek, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, levehető párnázás, tömege 255 g, fehér és fekete kivitel
Kosárba
14 290 Ft
Szállításra kész 2 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Force BULL - fekete-fehér, S-M, 54-58 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force BULL, černo-bílá S-M, 54 cm - 58 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Force BULL, čierno-biela S – M, 54 cm – 58 cm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ