A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Force BULL - fekete-fluo, L-XL, 58-61 cm

Termékkatalógus
Force BULL - fekete-fluo, L-XL, 58-61 cm
4,8 4 értékelés
Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és országúti sisak, mérete L és XL 58 - 61 cm fejkerülethez, Double-Inmold technológia, rözítés csatos öv segítségével, CE minősítés, bogárháló, fényvisszaverő elemek, szellőzőnyílások és párnázás a felszerelés része, levehető párnázás, tömege 255 g, fekete és sárga kivitel
14 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTforce208 Termékszám:  8592627045936
Force BULL - fekete-fluo, L-XL, 58-61 cm 14 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Force BULL - fekete-fluo, L-XL, 58-61 cm

A minőségi sisak a biztonságos közlekedés alapja kell, hogy legyen, ugyanis a legkomolyabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. A Force BULL - fekete-fluo L-XL, 58 cm - 61 cm sisak elsősorban mountain bike (MTB) kerékpárokhoz ajánlott. Ezt a combos konstrukció, a jelentősebb nyakszirti rész és néha a levehető sild alapján tudod beazonosítani. Versenykerékpárokhoz ajánlott. Ezt az aerodinamikus konstrukció és a napellenző hiánya alapján lehet felismerni, hiszen előredőlve a napellenző zavarná a kilátást. Nyilvánvalóan ezt a sisakot bármilyen kerékpáron, vagy gördeszkán viselheted, hiszen a fajtája csak a küllemét befolyásolja, védelmi képességeit nem.

A legfontosabb, hogy a sisak a pánt nélkül is megfelelően illeszkedjen a fejünkhöz.

A Force BULL - fekete-fluo L-XL, 58 cm - 61 cm kerékpáros sisak lényegesebb jellemzői

  • Súlya mindössze: 255 g 
  • 20 szellőzőlyukkal látták el 
  • MTB és Országúti típusú kerékpárokhoz

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Force BULL - fekete-fluo, L-XL, 58-61 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force BULL, černo-fluo L-XL, 58 cm - 61 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Force BULL, čierno-fluo L – XL, 58 cm – 61 cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ