AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

FOX Duralite 3 Season Sleep System

Termékkatalógus
FOX Duralite 3 Season Sleep System
Nyugágy -
Kód:  RYB013564 Termékszám:  RYB013564 Gyártó honlapja:
FOX Duralite 3 Season Sleep System Megszűnt

FOX Duralite 3 Season Sleep System

A FOX Duralite előnye a legalacsonyabb súly a FOX történetében. A speciális Duralite magnéziumötvözet anyag könnyű szerkezetet és nagy szilárdságot biztosít. A FOX Duralite ugyanazt az ágyéki alátámasztó rendszert használja, mint a Flatliner 6 és 8. A nyugágy alján található 3D háló és poliészter alap csökkenti a súlyt és javítja a légáramot. Az érintés szilárdságát és lágyságát az üreges rostos hab nagy sűrűsége biztosítja a FOX Duralite matrac felületén. A matrac az évszaknak megfelelően kombinálható FOX Bedchair ágytakarókkal és FOX Duralite hálózsákokkal. A nyugágy része egy FOX Duralite 3 szezon hálózsák .

Főbb jellemzők A FOX Duralite 3 évad

  • A FOX Duralite a teljes FOX gyártás legkönnyebb kivitele
  • A Duralite magnéziumötvözetnek köszönhetően a nyugágy szerkezete rendkívül könnyű és erős
  • A FOX nyugágyat a matrac felületén található magas rétegű memóriahab és üreges szálaknak köszönhetően kényelmet nyújtják
  • A poliészter alapú 3D háló csökkenti a súlyt és elősegíti a jobb légáramlást

Kényelem kirándulásokhoz és horgászathoz

A FOX Duralite 3 Season segítségével bármilyen terepen kényelmesen aludhatsz. A 6 szabadon állítható lábakkal ellátott kanapé szinte bármilyen felülethez alkalmazkodik. Az építkezés tartalmaz 2 × dupla lábak középső részén és az egyik lábát az elülső és a hátsó kanapén. A matrac széle egy elegáns Fox Camo mintával van bélelt, amelyet keményebb habbal töltöttek be a keret tömörítésének csökkentése érdekében. A 2 oldalsó hevedernek köszönhetően a FOX Duralite hálózsákkal is csomagolható.

A Duralite 3 szezon hálózsák műszaki adatai

Ez a hálózsák kényelmet nyújt a melegebb évszakokban. Háromszezonos hálózsákként tervezték. A jobb hőtulajdonságok érdekében 7 darabos üreges szálakat tartalmaz, amelyeket felülettel szilikonnal kezelnek. A belső bélés segít hosszabb ideig tartani a hőt a hálózsákban. A hálózsák kinyitásakor a cipzár megáll a boka körül, melegen tartva a lábad. A hálózsák alja a polár láb- és fejrészében, a poliészternu középső részében található, hogy a hálózsákban jobban mozoghass. A Duralite 3 Season hálózsák tetejének mikro gyapjú bevonata van.

Hálózsák méretei:
202 x 75 cm

Hálózsák súlya:
3,3 kg

Méretek:
202× 78 cm

Magasság:
33-43 cm

Nyugágy súlya:
8,6 kg


Paraméterek

Típus
Nyugágy Kész!

Típus

Típus
Nyugágy Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Duralite 3 Season Sleep System. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOX Duralite 3 Season Sleep System.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ