AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Frendo Flexi Fény

Termékkatalógus
Frendo Flexi Fény
5 1 értékelés
Lámpa Lóg a nyak körül
Kód:  SPT1574 Termékszám:  3123718050031

Frendo Flexi Fény

Revolution jön utastér világítás, és akkor ott lesz. Bizonyára tudod, ha nincs megfelelő vagy kézi zseblámpa, miatt képtelenek használni mindkét kezét, vagy fényszóró. Tehát, mit csinál ebben az időben? A megoldás nagyon egyszerű. Ez összesen lámpa lógott a nyakában. 

legfontosabb jellemzői

  • összekötő flexibilis nyak mérkőzések
  • levehető zseblámpa
  • mód környezeti megvilágítás: a keskeny fókuszált erős fény ragyog a távolba
  • mód világítás a környező terület: széles kompakt kúp olvasás

Rugalmas és praktikus

Ennek a lámpának a változó nyak, amely lehetővé teszi, hogy tegye a nyaka köré, és egyszerűen beállíthatja, hogy hol ragyog. Tedd a flexi fény nyakában, és hogyan lehet kényelmes, hogy mindkét keze szabad, és érzik a súlyát a homlokomra.

Aby to nebylo málo, svítilna se skládá ze tří částí. Továbbá, az állítható torok, két lámpa van, amelyek közül az egyik célja, hogy kigyullad a távolság és a második olvasás. Ezeket a részeket is le, mert lámpákat lehet használni, mint egy kézi csatlakoztatása nélkül a torok vagy a nyak lehet lógni csak egy. Állítható nyak is lehet használni, mint egy praktikus állvány, amikor a zseblámpák létre egy elegáns asztali lámpa.

Műszaki adatok:

Szín:
kék cián

LED típusa:
1 x 0.25 W fehér LED + 2 × 5 mm-es fehér LED-ek

áramellátás:
1 x LR03 / AAA (a csomag tartalmazza)

méretek:
átmérő 23 mm
hossz 75 mm
Flexi hossza 50 cm

súly:
96 g (akkumulátorral)

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Frendo Flexi Fény Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frendo Flexi Light. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Frendo Flexi Light. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Frendo Flexi Licht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Frendo Flexi Licht.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ