Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Garmin Approach G10

Termékkatalógus
Garmin Approach G10
Érzékelő szenzor - érzékelt értekek: gps, kapcsolódás: USB
Kód:  PPAppG10 Termékszám:  010-01959-00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Approach G10

Nagyszerű segítség hátrányod csökkentéséhez

Szeretnéd fejleszteni a golftudásodat, de nem tudod, hogyan tedd, és nem akarsz hatalmas összegeket költeni drága felszerelésekre és edzőkre? A Garmin Approach G10 felcsatolható GPS érzékelő nagyszerű megoldás lehet. Könnyű és kompakt méretének köszönhetően könnyen az övedre vagy a nadrágod derekára csíptetheted. Azoknak a játékosoknak, akik szeretnek sétálni a pályán, a sportérzékelő kilométer-számlálót tartalmaz, amely számolja a megtett távolságot. A Garmin Approach G10 pontosan tudja, milyen messze vagy a lyuktól. A pozíció meghatározásáról egy érzékeny GPS vevő gondoskodik, amely a biztos ütéshez szükséges távolsági információkat adja meg. Az érzékelő könnyen leolvasható 1,3 hüvelykes, négyzet alakú kijelzővel rendelkezik. A legjobb mód, hogy megtudd a green elejének, közepének és végének a távolságát, és lásd a pályán a bunkereket és a doglegeket.

A Garmin Approach G10 sportérzékelő legfontosabb jellemzői

  • Az összes szükséges helyzetinformációt egy érzékeny GPS vevő rögzíti
  • Kompakt és könnyű kialakítású, így bárhol elfér
  • A készülékre több mint 41 000 térkép van előre telepítve a világ golfpályáiról
  • A Green View a zöld tényleges formáját és elrendezését mutatja
  • A csapok pozícióit kézzel is áthelyezheted
  • Megjeleníti a távolságokat a green elülső, hátsó és középső részétől, valamint a veszélyes akadályoktól
  • A digitális pontszámláló megkönnyíti az aktuális pontszámok nyomon követését

A Garmin Approach G10 sportérzékelőt nem zavarja semmilyen időjárás

A készülék belsejében egy digitális eredménykártyát találsz a statisztikák gyors nyomon követéséhez. A játék végeztével elmentheted az eredményeket, és az USB kábel segítségével átküldheted a statisztikákat a Garmin Connectre elemzés céljából. A Garmin Approach rendszerben több mint 42 000 pálya előre feltöltött térképe található a világ minden tájáról. A CourseView frissítővel (elérhető a Garmin weboldalán) a jövőben teljesen ingyenesen frissítheted ezeket a térképeket. A Garmin Approach G10 beépített lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 15 órás üzemidővel rendelkezik bekapcsolt GPS-szel. Az érzékelő úgy készült, hogy a lehető legtöbbet bírja. Ezért elég robusztus kialakítású és az IPX7 szabvány szerint vízálló.


Paraméterek

Kapcsolódás
USB Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
USB Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Approach G10 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Approach G10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Approach G10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Approach G10.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ