A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Gerber Vise fogó és Mini-Paraframe kés készlet

Termékkatalógus
Gerber Vise fogó és Mini-Paraframe kés készlet
5 3 értékelés
Szerszámkészlet - a Gerber Vise fogó a kicsi szerszámfogók közé tartozik, mini méretének köszönhetően nem probléma a Gerber Vise-t a kulcscsomóhoz rögzíteni és mindig magadnál tartani
Kód:  ARger26 Termékszám:  13658150454
Gerber Vise fogó és Mini-Paraframe kés készlet Megszűnt

Gerber Vise fogó és Mini-Paraframe kés készlet

A Gerber Vise + Mini-Paraframe a kések, felszerelések és túlélés iránt érdeklődők számára készült készlet. Ez egy nagyszerű tipp, ha ajándékot keresel egy ilyen személynek. Ez a készlet két prémium elemet tartalmaz Gerberből. Az első a Vise fogó. Büszkék vagyunk a tömörségére és a kis méreteire. Mégis, 9 hasznos eszköz található benne, mint a kés, nyitó és csavarhúzó. A könnyű és ergonomikus fogantyúk, az acél és az alumínium gyártása, valamint a szerszámok mozgatását megakadályozó biztonsági eszköz nagyszerű társa a fogónak. A Paraframe Mini kés kis méretén és egyszerűségén alapszik. 440A rozsdamentes acélból készül. Érdekes lesz nyitott váza, amelyet könnyen tisztán lehet tartani, és a keret rögzítése is biztonságos. Meg fog lepni a könnyedsége és a megbízhatósága is.

A Gerber Vise + Mini-Paraframe legfontosabb jellemzői

  • A Gerber Vise + Mini-Paraframe szett szerszámfogókat és kést tartalmaz
  • Alkalmas ajándékként
  • A fogók legfeljebb 9 hasznos szerszámot biztosítanak egy testen, kompakt méretekkel
  • A kést minimalista megjelenésű és könnyen kezelhető

Vise fogók

Eszközök:
kicsi, többfunkciós fogó, sima kés, késtartó, keresztfejű csavarhúzó, kis laposlapú csavarhúzó, középső lapos csavarhúzó, palacknyitó, fájl, kulcstartó

Hossz:
10,2 cm

Súly:
56,7 g

Paraframe kés

Hossz:
15,2 cm

Súly:
40 g


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gerber Vise fogó és Mini-Paraframe kés készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gerber sada kleští Vise a nože Mini-Paraframe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gerber sada klieští Vise a noža Mini-Paraframe.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ