Shop roku AP+ plus nový vizuál

GIRO Savix országúti cipő, fehér / fekete

Termékkatalógus
GIRO Savix országúti cipő, fehér / fekete
Kerékpáros cipő - országúti, EVA betét, SPD pedállal, női, SPD és SPD-SL pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár és boa rendszer, felsőrész: szintetikus mikroszál, nejlon járótalp, tömege: 0,31 kg
Kód:  SPTgir85nad Termékszám:  SPTgir85nad
GIRO Savix országúti cipő, fehér / fekete Megszűnt

GIRO Savix országúti cipő, fehér / fekete

A férfi GIRO Savix fehér/fekete országúti cipő főleg országúti biciklizéshez van kifejlesztve. Kényelmes, stabil tartást garantál.  A könnyű szerkezetének köszönhetően szinte észre sem veszed, hogy a lábadon van. A nyári meleg napokra is megfelel hála a légáteresztő mikroszálas felső részének. A cipő talpazata SPD és SPD-SL stoplis. A biztos tartást a tépőzár és a Boa L6 rögzítés garantálja. A cipőfűző szorosságát könnyen, az erősítőkoronggal állíthatod be. Ennek a megoldásnak  köszönhetően tökéletes rögzítést érhetsz el, ami biztonságot és kényelmet biztosít. 

A  GIRO Savix fehér/fekete kerékpáros cipő legfontosabb jellemzői

  • Férfi kerékpáros cipő
  • Szinte pehelykönnyű, csak 310 g
  • Tökéletesen rögzíthető a tépőzárnak és a Boa L6 rendszernek köszönhetően
  • Stabilan és szorosan rögzíti a cipőt a lábadra, jól illeszkedik
  • A cipő felső része légáteresztő, szintetikus
  • A talpa műanyaggal kevert gumi
  • Nagyon kényelmes, EVA belsőbetétes
  • Színe: fehér-fekete

Stabil, de egyben kényelmes kerékpáros cipő

 A letisztult, modern stílus és a jól illeszkedő forma teszi a GIRO cipőket népszerűvé.  A hajlékony, légáteresztő, mikroszálas, szintetikus felsőrész könnyedén és pontosan illeszkedik a lábra a  tépőzárnak és a Boa L6 rendszernek köszönhetően. A cipőfűző szorosságát tekerés közben is állíthatod. A merev, műanyaggal kevert gumi talprész szorosan tartja a lábat, de kényelmet biztosít akkor is, ha csak sétálni fogsz benne. GIRO Savix nagyszerű választás az országúti kerékpárokhoz. 

Mérete:
41, 42, 43, 44 és 45  EU

Súlya:
310 g / 42 EU


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIRO Savix országúti cipő, fehér / fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giro Savix. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIRO Savix White/Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ