GP Újratölthető LED Elemlámpa CR41

Termékkatalógus
GP Újratölthető LED Elemlámpa CR41
3,9 6 értékelés
Zseblámpa - 650 lumenes fényerősség, 135 m-es világítótávolság, 1 LED dióda, Védettségi fokozat: IPx7, tápellátás: 1 × Li-Ion, tömege: 179 g
Kód:  SPTGP007 Termékszám:  1451704100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GP Újratölthető LED Elemlámpa CR41


GP CR41 újratölthető elemlámpa

Tudtad, hogy a komfortzónádon túl várnak a legjobb élmények? Vezesd ezeket az új GP újratölthető LED-es zseblámpával. Fedezd fel az éjszakai élet szépségét a természet lenyűgöző fényáramával, 650 lm, 4 világítási móddal, 135 m utánvilágítással és kivételes, IPX7 vízállósággal.


Töltés USB porton keresztül

Az egyetlen GP Discovery kézi lámpa sorozat, amely beépített mikro USB porttal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen feltöltsd egy powerbank vagy USB töltő segítségével, otthon vagy az autóban. A LED fény színe, zöld vagy piros (újratöltés szükséges) tájékoztat a töltés állapotáról.


Ideális utazáshoz

Akár 40 órányi fényt biztosít egyetlen töltéssel, amelynek során sátrat állíthatsz fel naplemente után is, tüzet gyújthatsz, könyvet olvashatsz, vagy új eseményeket rögzíthet az utazási naplójában.



Különösen tökéletes kemping-, turisztikai vagy egyszerűen kültéri használat során. Bár újratölthető akkumulátorral működik (általában alacsonyabb feszültséggel, mint az eldobható elem), magas megvilágítási hatékonyságot nyújt. Egy kézzel tökéletesen vezérelhető. Az elejtés elkerülése érdekében a könnyű fémtest finoman beállítja a felületet csúszásgátló védelemmel, és a végén egy textilhurokkal van felszerelve, amelyet a kezedre tehetsz. Miután kipróbáltad, nem fogsz többé nélküle kilépni a lakásból. Nem fog csalódást okozni otthon áramszünet esetén, sátorozáskor, vagy az autóban vészvillogóként


Erős lítium akkumulátor

Egy speciális Li-ion 18650 akkumulátorral üzemel, amelynek kapacitása 2600 mAh. Az eldobható ceruzaelemekkel összehasonlítva, amelyek a legtöbb elemlámpát táplálják, több mint kétszeres feszültséggel rendelkezik (3,7 V), ami nagyobb teljesítményt biztosít, és képes ellenállni a szélsőséges hőmérsékleteknek, így sokkal hosszabb ideig használhatod az elemlámpát.



Többé nem kell aggódnod az elemek cseréje miatt

Minden utazó legelső kihívása az, hogy ügyesen csomagoljon be a táskájába - hogy ne maradjon ki semmi sem. Ezért egy újratölthető zseblámpa, amelyhez nincs szükség további halom tartalék elemre, bebizonyította, hogy minden kültéri tevékenység esetén nélkülözhetetlen. Kényelmesen töltheted egy mikro-USB-kábellel a tápegységből, amely ma már az utazás egyik alapvető felszerelése. Ez helyet, súlyt és sokpénzt takarít meg.


Forgó fókusz

A fókuszálással világosabb, élesebb és tágabb kúpot lehet elérni. A zseblámpa ergonómiájának köszönhetően egyik kezeddel kényelmesen vezérelheti - azzal, amellyel a zseblámpát tartod.


4 világítási mód

Ezt a lámpát egy többfunkciós gomb vezérli, amely reagál a nyomás intenzitására. Nyomd meg erősen, hogy azonnal be- vagy kikapcsold, és változtassa meg a világítási módot fél erővel - 100%, 35%, 5% vagy SOS .


Szuper erős CREE LED chipek

A professzionális lámpa kulcsfontosságú eleme kétségtelenül a chip. A CREE LED magas fényerőt és hosszú élettartamot, széles utánvilágítást és kellemes fényszórást biztosít.


IPX7 - víz alatt működik

Ez a zseblámpa tökéletesen védett a víz ellen, így még a rövid fürdő sem károsítja. Pontosabban, az IPX7 kijelenti, hogy 30 percig tart, legfeljebb 1 m mélységben a víz felszíne alatt. Ennek köszönhetően nem riasztja el az esős időjárást, és ideális fényforrás a halászok és a vízi sportok szerelmesei számára.



Paraméterek

Típus
Zseblámpa Kész!
Teljesítmény
650 lm Kész!
Maximális világítótávolság
135 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!
Áramellátás
Akkumulátor Kész!

Típus

Típus
Zseblámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
650 lm Kész!
Maximális világítótávolság
135 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Akkumulátor Kész!
Kapacitás
2 600 mAh Kész!
Max. akkumulátor élettartam
40 óra Kész!
Akkumulátorok száma
1 × Kész!
Elem típusa
Li-Ion Kész!

Vízállóság

Védettségi fokozat
IPx7 Kész!
Vízállóság
Vízálló Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Ütésállóság, SOS villogó, USB töltés, Vízálló Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret

Mélység
33 mm Kész!
Szélesség
136 mm Kész!
Magasság
33 mm Kész!
Tömeg
179 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP Újratölthető LED Elemlámpa CR41 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Nabíjecí LED svítilna CR41. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP Nabíjacie LED svietidlo CR41.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ