Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Hiteles Sport narancs / fekete

Termékkatalógus
Hiteles Sport narancs / fekete
5 1 értékelés
Összecsukható roller gyerekek, kerékméret 180 mm, teherbírás 100 kg, az ajánlott korosztály 4 éves
Kód:  HRAa7333 Termékszám:  4260341181288
Hiteles Sport narancs / fekete Megszűnt

Hiteles Sport narancs / fekete

Összecsukható robogó nagyon jó szórakozást gyerekeknek minden korosztály számára. Biztosít a gyermekek felejthetetlen vezetési élmény és a szabad mozgást. Robogók az áru, hogy visszatért gyermekkori álmok, és sok gyermek ad nekik elsőbbséget kerékpározás. Mindenhol manapság látható kisebb és nagyobb gyermekek robogó kísérő szüleik hogyan koloběží vásárlás vagy az iskolába. J e szánt gyermekeknek 4 éves, a fejlődő motoros készségek gyermekek megfelelő módon, és teszi őket fizikailag aktív. Dejte svým dětem možnost vychutnat si pocit volnosti!

tulajdonságok robogók

  • Ez történt a kiváló minőségű alumínium
  • kerékátmérő 180 mm
  • Ez egy kis súly
  • összecsukható
  • Fel van szerelve sárvédők
  • sima minőségi kerékpárok
  • Ő lágy fogantyú
  • van egy hátsó fék
  • ABEC 7 csapágyak
  • narancs színe fekete
  • teherbírás 100 kg
  • Ajánlott kor 4 éves
  • Fel van szerelve egy reflexiós fények

Scooter ad a gyermekek szárny

Scooter elvarázsol minden gyermek minden korosztály számára! A csodálatos értelemben a szabadság és a lehetőséget a gyors mozgás versenyt tartottak állandó társaik és az aktív mozgás pozitív hatással van az egészségre a gyerekek, akik lelkesen elfogy nélkül emlékezve számítógépes játékok. Umožněte svým dětem rozvinout svou obratnost a zdokonalit se v novém sportu, který se stává hitem!

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hiteles Sport narancs / fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports oranžovo/černá . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Autentické športy oranžová / čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports oranžovo/černá . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports oranžovo/černá .
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ