AlzaBoxy Q1 Shop roku

Hogyan válasszunk ajándékot férfiaknak

Termékkatalógus
Hogyan válasszunk ajándékot férfiaknak

Tudtad, hogy létezik kiváló ajándék férfiak számára, és az az ajándék nem alkohol? Sőt, több ilyen ajándék is létezik! A probléma igazából az, hogy rengeteg ilyen ajándék ötlet létezik. Nehéz lehet a döntés meghozatala. Az ötleteket kategorizáltuk aszerint, hogy apának, férjnek, testvérnek vagy barátnak szánjuk a karácsonyi ajándékot!

Ajándék férfiaknak

A férfiak karácsonyi ajándék ötleteit három csoportra tudjuk osztani. Az első csoportba tartoznak a praktikus ajándékok, ami unalmasan hangozhat, de ennek éppen az ellenkezője történik. A második csoport a férfiaknak szánt játékok csoportja, ami a felelősségteljes felnőtteket szólítja meg, és felidézteti velük gyermekkoruk vidám perceit. Az utolsó csoport termékei közé tartoznak az egyedi és személyre szabott ajándékok. 

GPS navigáció Garmin eTrex 10, Osprey Tempes 30 táska, GoPro Hero5, Petzl fejlámpa

Praktikus ajándékok

Félreértés ne essék, a kozmetikai és testápolási termékek teljesen praktikus ajándéknak számítanak. Ezek azok az ajándékok, amik a férfiakat modern emberré teszi. Válassz a kiváló minőségű elektormos borotvák, hajnyírók és parfümök vagy a következő márkák közül: Hugo Boss, Versace, vagy Giorgio Armani. Ezek lenyűgöző és pazar ajándékok lesznek. 

Praktikus ajándék tippek férfiaknak – Hugo Boss No.6 parfümök és Braun borotva

Praktikus = hobbi. Szeret horgászni? Lepd meg a férfit egy kényelmes horgász székkel, egy hasznos táskával, egy szonárral vagy egy ideális csali szettel. De egy fejlámpa és egy kültéri videókamera tökéletes ajándék lehet olyan férfiak számára, akik imádnak túrázni és utazni. 

Praktikus ajándékok férfiak számára – Okuma Proforce Baitfeeder PFRB-140

Játsszunk a szabadban! 

Vásárolj ajándékot a férfiben rejlő fiú számára. Drónok, helikopterek, és egyéb RC modellek minden férfi számára ideális ajándék lehet. A technológia orientált férfi igazán meg lesz lepve, ha ajándékba 3D nyomtatót és 3D toll szettet fog kapni.

Ajándékötletek férfiak számára – DJI Mavic Pro, drón, kvadrokopter, smartdrone

Mutasd meg a férfinak, hogy igazán ismered őt

Néha a legjobb ajándék az, amiről a férfi sem igazán tudta, hogy szeretni fogja. Ehhez a választáshoz igazán ismerned kell a férfit, és ki kell találnod, hogy mit is szeretne igazán ajándékba kapni. Fürkészd ki azokat az apró jeleket, amik alapján meg tudod hozni a döntést. A férfi gyarkan fürkészi az éjszakai égboltot? Lepd meg őt egy teleszkóppal vagy egy távcsővel. Ez a döntés teljes mértékben rajtad és a férfin áll.

Ajándékötletek férfiak számára – Celestron PowerSeeker 70 EQ teleszkóp

i

Már nem tudod mit válassz? Lehet, hogy egy férfias falióra a megoldás. A kínálatunkban klasszikus és digitális órákat is találsz.

Ajándék és a figyelem középpontja

Az ajándékkal felhívhatod a férfi figyelmét azokra a területekre, amikre szeretnéd, hogy a férfi fókuszáljon. Ha a férfi nem nem egy ezermester típus, de éppen új házba költöztetek, akkor a férfinak segítségre lesz szüksége. Egy fúró vagy egy eszközkészlet praktikus és hasznos ajándék lehet.

Ajándékötletek férfiak számára – szerszámkészlet

4,8 745×
HUGO BOSS Boss Bottled EdT 200 ml
Eau de Toilette - férfi, elsődleges illat fás, másodlagos illat fűszeres, illatösszetevők bergamott, cédrus, fahéj és vanília, származási hely németország, űrtartalma 200 ml - 16 445 Ft/100 ml
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KPFB194
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ