AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pengék anyaga
Titán
(35)
Acél
(132)
Rozsdamentes acél
(94)
Kerámia
(5)
Grafit
(4)
Tartozék típusa
Bajuszra
(159)
Hajra
(177)
Testre
(63)
Fülszőrre
(52)
Orrszőrre
(64)
Funkciók
Min. vágási hosszúság
0 mm
6 mm
-
Max. vágási hosszúság
0,1 mm
45 mm
-
Típus
(23)
(275)

A hajvágógép, a szakállvágó, trimmelő, és ezen eszközök sokféle kombinációja megkönnyíti az ápolt, gondozott külső elérését. Ezek az eszközök férfiak és nők számára egyaránt megfelelőek. A kínálatban találhatsz haj- és szakállvágó készülékeket, valamint szőrzet-eltávolító készülékeket, tehát trimmelőket is. A választásnál vedd számításba a kívánt hosszúság beállítási lehetőségeket, a tápellátás módját, a funkciókat és a tartozékok, adapterek mennyiséget és típusát.


Tovább

Voltak idők - nem is olyan rég, alig néhány évtizede - amikor az otthoni hajvágás elképzelhetetlen volt, vagy legalábbis ritkaságszámba ment, és a férfiak borbélyhoz jártak szakállt vágatni vagy borotválásra. Ezek az idők már visszavonhatatlanul elmúltak, nem csekély mértékben a ma már rendelkezésre álló hajvágók, szakállvágók, és trimmelők bámulatos kavalkádjának köszönhetően. Az eligazodás a széles kínálatban viszont nem feltétlenül egyszerű - ebben szeretnénk segítő kezet nyújtani.

Hajvágógép
Hajvágógép, szakállvágó, trimmelő - egy biztos, választékban nem szenvedhetsz hiányt.

Hajvágógép, szakállvágó, trimmelő - Melyiket válasszuk?

A haj- és szőrnyírás sohasem volt könnyebb és egyszerűbb mint ma, viszont a rendelkezésre álló eszközök kavalkádjában történő eligazodás sohasem volt bonyolultabb. Vagy csak látszatra az? De mégis hogyan ismerhetjük ki magunkat a sokféle hajvágógép, akkus hajvágó, szakáll- és hajnyíró, akkus hajnyíró és hajvágó készlet között? Néhány alapvető szempont megvilágításával már nem is fog olyan lehetetlennek tűnni a feladat. Először is nézzük, hogy melyek az alapvető kategóriák.

  • Hajvágógép - A név alapján könnyű kikövetkeztetni, hogy mire szolgálnak, bár a hajnyíráson túl rengeteg modell alkalmas bajusz, szakáll és testszőrzet nyírására is.
  • Szakállvágó - Fő előnye a vágás hosszának beállítása, amely nem lehetséges hagyományos borotvák esetén. Léteznek trimmelős változatok is.
  • Trimmelő - A trimmelő elsősorban a testszőrzet eltávolítására vagy formázására szolgál. Bajuszra, szakállra, szemöldökre, orrszőrzetre, és a test egyéb területeire is.

Hajvágógép

A hajvágógép ideális segítőtárs otthoni hajnyírásra vagy fazonigazításra, s értő kezekben sokkal többre alkalmas, mint csak egyszerű hajrövidítésre. Számos modell tartalmaz bajusz, szakáll vagy orrszőrzet vágására alkalmas tartozékot is. Hajvágógép választásakor az egyik legfontosabb szempont a feltétek száma és típusa, mert az határozza meg, hogy mennyire rövid vagy mennyire hosszú hajat fogunk tudni vágni. Szintén nem szabad elfeledkezni a hasznos funkciók listájáról, mint például az önélező pengék, mosható feltétek, a vízállóság, a gyors töltés, vagy a digitális kijelző.

i

Az áramellátás típusa sem utolsó szempont a hajvágógép használatakor. A vezetékes hajvágógép talán kevésbé praktikus a kábel jelenléte miatt, viszont folyamatosan maximális teljesítményen működik, és az élettartama is nagyon hosszú. Az akkus hajvágó kényelmesebb megoldást kíván, hiszen kábel nélkül is használható, viszont hátránya, hogy az akkumulátor töltésére időt kell szánni, mely néhány perctől akár több óráig is eltarthat. Akkus hajnyíró esetén az akkumulátor elöregedésével is számolnod kell. Rengeteg modell a vezetékes és akkumulátoros technológiát ötvözi. Az elemes megoldás ma már egyre ritkább, s leginkább csak a trimmelőknél találkozunk vele.

A professzionális hajvágógép elsősorban a teljesítményében különbözik a hagyományos hajvágógéptől, hiszen leggyakrabban fodrászok használják őket, így bírniuk kell a mindennapi igénybevételt. A nagyobb teljesítmény természetesen magasabb árat is jelent, így ilyen hajvágógép vásárlása csak akkor ajánlott, ha a gépet rendszeres és nagy igénybevételt jelentő használatnak kívánod kitenni.

Szakáll és hajnyíró
Haj, szakáll, bajusz vagy testszőrzet - modern eszközök széles választéka segít a tökéletes megjelenés elérésében.

Szakállvágó

A szakállvágó elsősorban a férfiak segítőtársa. A rezgőkéses mechanizmusnak és a rendelkezésre álló feltéteknek köszönhetően vágási beállítások széles skáláját kínálja, így szakálladat úgy formázod és olyan rövidségűre vágod, amilyenre csak tetszik. Az állítható vágófej vagy a cserélhető vágófeltétek használatával bármilyen stílust kipróbálhatsz, a borostától egészen a néhány centiméteres szakállig. Választáskor a vágófeltéteken túl itt is figyelj a különféle hasznos funkciók listájára, például leöblíthető fejek, önélező pengék, gyorstöltés, ergonomikus és csúszásmentes markolat.

A szakállvágó és a hagyományos borotva előnyeit ötvözi a trimmelős borotva. Tehát ha néha eleged van a szakállból és friss, üde és sima arcbőrt szeretnél élvezni néhány hétig, akkor a borotva trimmelővel a megfelelő választás.

Szintén kétféle típus legjobb erényeit ötvözi a szakáll- és hajnyíró, amely használatával megjelenésedet a tökéletességig finomíthatod.

Trimmelő hajvágó
A trimmelő hajvágó arcra, hajra és testre is használható, s minden területen ideális eredményt biztosít.

Trimmelő

A trimmelő elsősorban a hölgyek hű társa, de tévedés lenne azt hinni, hogy férfiak nem látják hasznát. A trimmelő a test számos területén található szőrzet eltávolítására vagy formázására használható. Léteznek univerzális modellek, de olyanok is, amelyek egy vagy néhány testrészen használhatók kivételes eredménnyel.

A trimmelő hajvágó olyan eszköz, amely nemcsak a testszőrzettel bírkózik meg, hanem adott esetben a haj igazítására is használható, bár nem tekinthető teljes értékű hajvágógépnek.

Pengés fésű

A fésű a haj ápolásának talán legalapvetőbb kelléke. De mi történik, ha pengével kombináljuk? Az eredmény a pengés fésű, vagy pengés hajvágó fésű, amely elsősorban a professzionális fodrászok körében ismert és népszerű, mivel használata némi gyakorlatot és tapasztalatot igényel. Használata ugyanakkor nem ördöngősség, így ha elsajátítottuk a legfontosabb pontokat, akkor a pengés fésű otthon is hasznos társ lehet.

A pengés fésű a hajformázásnál nyújt segítő kezet, és a vágás folyamatát is leegyszerűsíti. A haj ritkítására is használható, amely segít, hogy a hajad könnyebben lélegezzen és fényesebb, egészségesebb legyen. A pengés fésű használata szintén segít megszabadulni a töredezett hajvégektől. A pengés fésű általában erős és tartós műanyag és fém részekből áll, nyele pedig ergonómikus kialakítású, így kényelmesen tartható.

Hajvágók, szakállvágók, trimmelők - Választás márka szerint

Néha segít a választásban, ha tudod, hogy mely márka termékeit kedveled, melyekben bízol, melyek azok, amelyek más sokszorosan bizonyítottak számodra. A választék leszűkítése gyártó szerint tehát nagy segítség és jó kiindulópont lehet. Nézzük, melyek a legfontosabb márkák szakáll és hajnyíró kategóriában.

Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy melyik típus lenne a legideálisabb számodra, akkor további segítséget találhatsz Útmutató haj- és szakállvágó kiválasztásához című cikkünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft

2.
Philips Series 3000 MG3740/15 Szállításra kész > 5 db
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és LED töltésjelző, 8 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 15 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
16 190 Ft

3.
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, 16 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, akkumulátoros
45 390 Ft

Még több
284 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Philips Multigroom Series 3000 MG3720/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és multifunkciós, 7 kiegészítő, acél és rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 9 mm, hálózati tápellátás, elemes
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL0027
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 145×
Philips QP6541/15 OneBlade Pro 360
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 0,9 mm, akkumulátoros
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA3100
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 185×
Philips QP4631/65 OneBlade Alpha 360
Trimmelő - használható szakállra, intim területeken, testre, férfiak részére, funkciók: digitális kijelző, gyorstöltés és vízálló, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, elemes, nyomógombos vezérlés
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzas58
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 72×
Philips Series 9000 + Philips OneBlade MG9553/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, 16 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, akkumulátoros
45 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzs538
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1 - Trimmelő
Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,7 118×
Braun All-In-One Series 7 MGK7491, 17in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, 9 kiegészítő, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
50 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs73
4,6 223×
Philips Series 3000 MG3740/15
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, önélező pengék és LED töltésjelző, 8 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 15 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
Szuper ár
16 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA004
4,7 45×
Remington RX7 XR1600 fejborotva
Borotva - fejre, száraz borotválkozásra alkalmas, újratölthető, tartó a leborotvált szőrnek a könnyű tisztítás érdekében, 5 rugalmas dupla borotvapenge, LED töltésjelző, vágási hossz 0,2 mm, működési idő 60 perc, töltési idő 4 óra, turbó sebesség funkció, tisztítás kefe és tok/táska a csomag része
43 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMHS017
Braun Series 9 BT9441 - Trimmelő
A kiszállítás
ingyenes
4,7 26×
Braun Series 9 BT9441
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, férfiak részére, funkciók: LED töltésjelző, nedves epilálás és lemosható fej, acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, forgógombos vezérlés
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs70
4,3 93×
Remington NE3850
Trimmelő - orr- és fülszőrzetre, vízálló, tartozékok száma 4 (vertikális és rotációs orr- és fülszőrzet nyíró feltét, függőleges fésű szemöldök nyírásához), tápellátás típusa: elemes, nyomógombos vezérlés
Szuper ár
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMIN204
Braun Series 3 MGK3421, 6in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3421, 6in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: lemosható fej és nedves epilálás, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, nyomógombos vezérlés
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs12
4,8 23×
Remington HC5035 Colour Cut
Hajvágó - használható hajra, funkciók: önélező pengék és cserélhető feltétek, férfiak részére, 9 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1,5 mm, max. vágási hosszúság 25 mm, tartozék: hajra, hálózati tápellátás, nyomógombos vezérlés
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZVL14
Braun Series 3 MGK3441, 8in1 - Trimmelő
Típusok
4,6 47×
Braun Series 3 MGK3441, 8in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, fülszőrzetre, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs97
4,6
Braun Series 5 BT5440
Trimmelő - használható hajra és szakállra, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, lemosható fej és nedves epilálás, 4 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, akkumulátoros, forgógombos vezérlés
30 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs112
4,9 335×
Philips HC5630/15 Series 5000
Trimmelő - hajra, Trim-n-Flow Pro technológia megszakítás nélküli vágást biztosít anélkül, hogy a haj beakadna a fésűbe, 28 hosszbeállítás 0,5 és 28 mm között, kettős élű vágópengék a kétszer gyorsabb vágásért, önélező acél vágópengék a maximális élettartamért, Turbo funkció automatikusan növeli a teljesítményt sűrű haj esetén, vízálló az egyszerű tisztítás érdekében, 90 perc használat/1 óra töltés, ergonomikus fogantyú, LED töltésjelző, tartozékok: szakállfésű (2 mm), 2 fésű feltét haj vágásához, tisztítókefe, utazótok
19 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZV563
4,7 16×
Philips Series 7000x MG7940/75, 15in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 16 mm, akkumulátoros
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzs64
4,8
Philips OneBlade 360 QP2730/20
Trimmelő - férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló és gyorstöltés, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, elemes
Szuper ár
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIza006
5,0
Xiaomi Uniblade Trimmer
Trimmelő - használható szakállra, testre, hátra, uniszex, funkciók: leöblíthető fejek, hossz beállítása és lemosható fej, 2 kiegészítő, acél pengék, max. vágási hosszúság 5 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, , nyomógombos vezérlés
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAse6
4,1 22×
SENCOR SHP 460CH
Trimmelő - használható hajra, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, non-stop hálózati működés, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 4 kiegészítő, rozsdamentes acél pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 12 mm, hálózati tápellátás
Szuper ár
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENZV891
4,9 103×
Philips HC5650/15 Series 5000
Hajvágó - általános használatra, feltétek száma: 3, penge anyaga: acél, minimális vágáshossz: 0,5 mm, maximális vágáshossz: 28 mm, hosszúságbeállítások száma: 28, multifunkcionális, mosható feltétek, önélező pengék, mosható és töltést jelző LED, működési idő: 1,5 óra, töltési idő: 1 óra, tápellátás típusa: hálózati és akkumulátoros, gombos vezérlés
26 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZV600
4,4 43×
Remington NE3870
Trimmelő - orrszőrzetre, alkalmas a barkó és a szakáll körvonalának formázására, vízálló, tartozékok száma 4 (vertikális orr- és fülszőrzet vágó, precíziós penge 5 állású vezetőfésűvel és vertikális fésű szemöldök nyírásához), minimális vágási hosszúság 1 mm, maximális vágási hosszúság 5 mm, üzemidő 220 min, tápellátás típusa: elem
Szuper ár
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMIN203
4,7 131×
Philips QP6551/30 OneBlade Pro 360 - arcra + testre
Trimmelő - használható szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: leöblíthető fejek, vízálló, digitális kijelző, gyorstöltés, LED töltésjelző, vízálló, hossz beállítása és ergonomikus csúszásmentes markolat, 3 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,4 mm, max. vágási hosszúság 10 mm, hálózati tápellátás, akkumulátoros, nyomógombos vezérlés
38 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZA193
Braun Series 3 BT3430 - Trimmelő
Típusok
4,6 11×
Braun Series 3 BT3430
Trimmelő - használható hajra és szakállra, orrszőrzetre, intim területeken, testre, szemöldökre, hátra, férfiak részére, funkciók: nedves epilálás és lemosható fej, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 21 mm
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAzs31
4,6 32×
Philips Series 50001 MG5940/15, 12in1
Trimmelő - használható hajra és szakállra, testre, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,5 mm, max. vágási hosszúság 16 mm, akkumulátoros
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIzs33
4,4
Remington NE7000 T-Series Detail Kit
Trimmelő - használható szakállra, orrszőrzetre, fülszőrzetre, szemöldökre, uniszex, funkciók: vízálló és vízálló, 4 kiegészítő, titán pengék, min. vágási hosszúság 1 mm, max. vágási hosszúság 5 mm, elemes, forgógombos vezérlés
10 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZA111

Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

borotvákBraun borotvák a tökéletesen sima arcért és az egész test férfias trimmeléséhez A Braun borotvák és trimmelők tökéletes ápolást nyújtanak az arcod és a tested számára, számos formázási lehetőséget kínálva. Akár új vagy még a borotválkozás világában, akár kivételes szakáll- és hajápolásra vágysz, a Braun borotvákkal és trimmelőkkel mindig tökéletes...
Ha van egy olyan férfi szakállvágás, amiért a hölgyek rajonganak, az a páratlan borosta. A tökéletes elkészítéséhez szükséged lesz a Philips OneBlade Pro QP6650/61 szakállvágóra. Minden funkcióját kipróbáltuk. Hogyan sikerült?
Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS...
szakállvágóRowenta nyírógépek új sorozata minden férfi egyedi stílusához A Rowenta három új nyírógép-sorozatot mutat be minden férfi szakállának és hajának tökéletes kezeléséhez. Fedezze fel, hogy mennyire egyszerű, gyors és pontos a használata, amely biztosítja a tökéletes megjelenésedet és aláhúzza a saját stílusodat. Válasszon az Easy, a...
A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.
Kipróbáltuk a Rowenta Selectium Xpert 14 az 1-ben többfunkciós szakállvágót, amely számos eszközzel rendelkezik, amelyek a szakáll és a testszőrzet pontos kiigazítására, valamint hajvágásra is alkalmasak. Hogyan teljesített a tesztünk során?
További cikkek Összes cikk

Hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajvágógépek, szakállvágók, trimmelők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ