30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Husky Mini 0°C narancssárga

Termékkatalógus
Husky Mini 0°C narancssárga
5 1 értékelés
Hálózsák - múmia, nyári, uniszex, töltet: üreges szál, 185 cm max. testmagasság, baloldalt záródó, komforthőmérséklet: 12 °C, limit hőmérséklet: 8°C, extrém hőmérséklet: 0 °C, mérete összecsomagolva: 24 × 13 cm, tömege: 800 g
Kód:  SPTsc818 Termékszám:  8592287092318

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Husky Mini 0°C narancssárga

Szereti a szabadtéri tevékenységeket és egy kényelmes és ultra-könnyű hálózsákot keres? A HUSKY Mini ultrakönnyű hálózsákját a MICRO sorozatból, 0 °C hőmérsékletig ajánlott, kényelmes alvást biztosít a mérsékelt és melegebb körülmények között és súlya mindössze 800 gramm. Különlegesen jó minőségű anyagból készült, rendelkezik belső melegítő gallérral, összehúzható fej- és vállrésszel, zsebbel és tokkal. Egész évben kihasználhatja kirándulásokon, kerékpár túrákon, túrázásnál és trekkingnél, mindenhol biztosítja a teljes kényelmet és komfortot.

Legfontosabb jellemzők

  • hálózsák mérsékelt időjáráshoz
  • ultra-könnyű és kényelmes
  • üreges rosttal töltve
  • kényelmes
  • jobb és bal cipzáras rendszer
  • melegítő gallér

Felhasznált anyagok

A hálózsák külső anyag 70D Nylon Taffeta/300T Nylon Baby Ripstop, ami nagyon finom, könnyű és légáteresztő anyag. Tökéletesen ellenáll a mechanikai sérüléseknek és repedésnek,  kiváló szigetelő tulajdonságai vannak és vízlepergető. Hála a Ripstop technológiának csökkent a mechanikai sérülés lehetősége és abban az esetben, ha ez mégis bekövetkezne, meggátolja a sérülés továbbterjedését. 

A töltet üreges, poliészter, szintetikus rostból készült. Kitűnik kiváló szigetelő tulajdonságával, alaktartó memóriájával és alacsonya súlyával. Nem szívja magába a nedvességet, gyorsan szárad és alkalmas az allergiában szenvedők számára is. A rost be van vonva egy réteg szilikonnal, amely még jobb hőszigetelő hatást biztosít és meghosszabbítja a hálózsák élettartamát.

A hálózsák belső része Soft Nylonból készült, amely egy szintetikus, rendkívül légáteresztő, könnyű és kényelmes anyag. Jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és így alkalmas az alacsony hőmérsékleten használatos hálózsákok gyártásához.

További információk

Töltet:
1 x 100 g/m2-Supreme Loft

Konstrukció:
egyrétegű

Tartozékok:
kompressziós zsák

Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
Üreges szál Kész!
Max. magasság
185 cm Kész!
Komfort hőmérséklet
12 °C Kész!

Alkalmazás

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
Üreges szál Kész!

Max. struktúra

Max. magasság
185 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Komfort hőmérséklet
12 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
8 °C Kész!
Extrém hőmérséklet
0 °C Kész!

Tömeg

Tömeg
800 g Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Husky Mini 0°C narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Husky Mini 0°C oranžový levý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Husky Mini 0°C oranžová.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ