AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

JR Wilson Tennis Match kék táska

Termékkatalógus
JR Wilson Tennis Match kék táska
5 1 értékelés
Hátizsák ütő
Kód:  SPT109 Termékszám:  WRZ645595

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JR Wilson Tennis Match kék táska

Wilson Sporting Goods Company egy amerikai cég székhelye Chicago elsősorban gyárt sporteszközök labdajátékokra.Jelenleg a részét a finn konglomerátum Amer Sports hatálya alá tartozó, és a Salomon, Atomic és mások.Ez az egyik vezető gyártó a teniszütők és kiegészítők a világon. Sport tartozék a márka által használt a világ vezető teniszezők, és sokan közülük részt vesznek a fejlesztése és gyártása az új termékek.

Junior hátizsák Wilson egy praktikus eszköz a fiatal teniszező, hanem más sportágakban. A hátizsák már kifejezetten úgy tervezték, hogy a junior rakéta maximális védelmet nyújt a sérülések és a karcolásokat. Amellett, hogy a rakétát, akkor tartja a másik tágas zseb és alapvető tenisz felszerelés. Végül, értékelni fogja a modern design és kiváló minőségű anyagokból. Vannak is párnázott, állítható vállpánttal.

A legfontosabb előnyök:

  • Különleges zseb junior ütő
  • Nagy zseb ruhák

specifikációk:

kapacitás:
1 rakéta
Egyéb sport ruházati cikkek és kiegészítők

Szín:
derűs

méretek:
290x130x380

Paraméterek

Használat
Sportoláshoz Kész!
Sporttevékenységek
Tenisz Kész!

Használat

Használat
Sportoláshoz Kész!
Sporttevékenységek
Tenisz Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JR Wilson Tennis Match kék táska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson JR Match blue Tenisový bag . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wilson JR Match blue Tenisový bag. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tennisrucksack Wilson JUNIOR MATCH BLUE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tennisrucksack Wilson JUNIOR MATCH BLUE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ