ApF HU Shop roku

Kerékpáros hátizsákok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alkalmas
Felnőtt
(134)
Gyerekek
(18)
Rendeltetés
Női/lány
(9)
Férfi/fiú
(23)
Uniszex
(94)
Használat
Túrázáshoz
(125)
Városba
(29)
Sportoláshoz
(126)
Utazáshoz
(54)
Iskolába
(4)
Motorozáshoz
(4)
Többcélú
(4)
Űrtartalom
3 l
70 l
-
Szín
Fekete
(68)
Kék
(35)
Szürke
(18)
Zöld
(15)
Piros
(11)
Motívum
Motívum nélkül
(76)
Geometriai alakzatok
(3)
Állatok
(5)
Feliratok
(3)

A kerékpáros hátizsák minden kerékpárrajongó számára nagyszerű választás. Különösen a hosszabb utak alkalmával fogod értékelni, hogy a kerékpáros hátizsák nagyszerű útitárs, nem pedig akadály. Hiszen senki sem akar felesleges terhet cipelni a hátán. Tudd meg, mi minden fontos a megfelelő kerékpáros hátizsák kiválasztásához.

Tovább

Hogyan válaszd ki az ideális kerékpáros hátizsák modellt?

A megfelelő kerékpáros hátizsák kiválasztása nem mindig könnyű. Ráadásul előfordulhat, hogy nézelődés közben elfelejtesz valami fontosat. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót a számodra.

  • Az űrtartalma nagyon fontos kritérium a biciklis hátizsák kiválasztása során.
  • Azután gondolj a víztartályra is, és arra, hogy ez egy víztasakos kerékpáros hátizsák-e vagy sem.
  • A bringás hátizsákok felszereltségükben különböznek egymástól, ami magában foglalhatja az állítható vállpántokat, a szellőzését biztosító hátrészt, a mellkasi vagy derék pántokat, a beépített esővédőhuzatot, a fényvisszaverő elemeket stb.
  • A biciklis hátizsákok rendeltetésük szerint lehetnek női, férfi, vagy uniszex modellek, ezért ezt is tartsd szem előtt.
  • A kerékpáros hátizsák kiválasztásakor vedd figyelembe a méreteket is. Fontos, hogy megtaláld a hátizsák magassága, szélessége és mélysége közötti ideális arányt. Ez az egyetlen módja a kényelmes bringázás biztosításának.

Kerékpáros hátizsák

Kerékpáros hátizsák háti szellőzéssel

Biciklis hátizsák hátszellőzéssel

Kerékpáros hátizsák kiválasztása számos szempont alapján

Még ha tudod is, hogyan válaszd ki a biciklis hátizsák modelljeink közül a legmegfelelőbbet, rengeteg paraméter van, amik mind azt szolgálják, hogy minden a saját ízlésed szerint legyen kialakítva. Nézd meg, mi mindent kínálnak a kerékpáros hátizsákok.

A kerékpáros hátizsákok alapvető jellemzője az űrtartalom

Akár 20 vagy, akár 10 literes kerékpáros hátizsák vásárlását tervezed, mindig világos elképzeléssel kell rendelkezned arról, hogy mekkora legyen a bringás hátizsák. Logikus, hogy egy nagyobb méretű hátizsákban több dolog elfér. Másrészt egy túl nagy kerékpáros hátizsák már akár akadályozhat is kerékpározás közben. Tehát a bringázás élménye miatt is fontos, hogy megtaláld az ideális űrtartalmat.

Női, férfi vagy uniszex kerékpáros hátizsák

Egyes kerékpáros hátizsákok kifejezetten nőknek vagy férfiaknak lettek tervezve. A legtöbbjük uniszex, de azért légy figyelmes. A férfi és női kerékpáros hátizsákok általában színben különböznek, de különösen a női hátizsákokra jellemző, hogy jobban illeszkednek a női alakhoz, legfőképpen a mellkasra.

!

A kerékpáros hátizsákok segítenek a kerékpárosnak a folyadékbevitel fenntartásában is, ami kerékpározás közben elengedhetetlen. Egy speciális zsebnek köszönhetően, amelybe bele lehet csúsztatni a víztasakot, az ivás és a bringázás gyerekjáték lesz. Egyes kerékpáros hátizsákok eleve víztartállyal, mások pedig anélkül vásárolhatók meg.

A kerékpáros hátizsákok esetében fontosak a méretek és, hogy könnyűek legyenek

Természetesen a kerékpáros hátizsákok méreteivel és önsúlyukkal is számolni kell. Ezt tartsd szem előtt a választáskor, mivel ezek a kritériumok befolyásolják az általános kényelmet a kerékpározás során. Egy túl nagy hátizsák útban lehet, ugyanakkor egy túl kicsiben nem fér el minden, amire szükséged van. Neked kell döntened a kerékpáros hátizsák magassága, szélessége és mélysége közötti ideális arányról.

A kerékpáros hátizsákok széles körű felszereléssel rendelkeznek

Ami megkülönbözteti a kerékpáros hátizsákokat egymástól, az az alapvető paraméterek mellett a teljes felszereltség. Ide tartozik például a derékszíj jelenléte, víztartály zseb, vízállóság, beépített esővédő-huzat és még sok más. Nézz körül kínálatunkban, hogy milyen biciklis hátizsákok léteznek, és döntsd el, mi a fontos számodra és mi nem.

Egy jó minőségű kerékpáros hátizsák hátrésze biztosítja a szellőzést

Ha egy kerékpáros hátizsák hátrésze nem szellőzne, akkor szó szerint pillanatok alatt megsülnél, és hatalmas, izzadt folt lenne a hátadon. A szellőzéssel ellátott hajlított háti rendszernek köszönhetően a kerékpáros hátizsák maximális kényelmet biztosít az egész út során, anélkül, hogy a hátad kellemetlenül megizzadna.

A kerékpáros hátizsák vállpántjai tartják a megfelelő helyzetben a táskát a hátadon

A vállpántok különösen azt befolyásolják, hogy a kerékpáros hátizsák hogyan fekszik fel a hátadra. Fontos, hogy a vállpántok megfelelőek legyenek, hogy a hátizsák ne csússzon, ne mozduljon el, és így ne zavarja meg az egyensúlyodat. Mindezeken kívül a mellkas pánt és a nagyobb testűek esetében a derék öv segít a kerékpáros hátizsák rögzítésében.

A biciklis hátizsák ideális esetben véd is bringázás közben. Vásárlás előtt érdemes a fényvisszaverő elemek mennyiségét és eloszlását is figyelembe venni. Ezek nélkül ugyanis legfőképpen rossz látási viszonyok esetén nehezen lehet észrevenni, és ezáltal szükségtelen veszélybe kerülhetsz.

Kerékpáros hátizsák laptop zsebbel ingázáshoz

Sokan járnak kerékpárral dolgozni, ezért hasznos lehet, ha egy kerékpáros hátizsák rendelkezik egy speciális rekesszel a laptop számára. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a laptop megkarcolódik, vagy izzadt háttal kell dolgoznod.

!

Nálunk könnyen kiválaszthatod a legjobb kerékpáros hátizsák modellt. De mindenki egy kicsit mást vár el egy hátizsáktól, ezért vedd figyelembe mindazt, amire fentebb felhívtuk a figyelmed.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Deuter Trans Alpine 30 black Szállításra kész > 5 db
Kerékpáros hátizsák - kapacitás: 30 l, méret: 54cm × 28cm × 24cm, tömeg: 1,23 kg, felszerelés: anatómiailag formált hátrész, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
53 790 Ft

153 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Cattara hátizsák 10l OrangeW
Túrahátizsák - méretek: 45 × 21 × 18 cm, tömege: 0,43 kg, felszerelés: légáteresztő hátsó fal, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
10 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcatt003
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Deuter Race X redwood-paprika - Kerékpáros hátizsák Típusok
5,0
Deuter Race X redwood-paprika
Kerékpáros hátizsák - férfi, kapacitás: 12 l, méret: 15cm × 25cm × 44cm, tömeg: 0,55 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
31 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTdeu186
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Ferrino X-Track 15
Sporthátizsák - mérete 40 × 26 × 20 cm, tömege 0,28 kg, fényvisszaverő elemek, légáteresztő hátsó fal, merevített hátrész, síp és víztartállyal kompatibilis
33 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd1073
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Deuter Trans Alpine 30 black - Kerékpáros hátizsák Típusok
Deuter Trans Alpine 30 black
Kerékpáros hátizsák - kapacitás: 30 l, méret: 54cm × 28cm × 24cm, tömeg: 1,23 kg, felszerelés: anatómiailag formált hátrész, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
53 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdeu98
Ferrino Zephyr 17+3 yellow - Túrahátizsák
Típusok
5,0
Ferrino Zephyr 17+3 yellow
Túrahátizsák - térfogat 17 l, méretek: 48 × 30 × 22 cm, tömege: 0,83 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, vízálló kivitel, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
41 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTferr14712
5,0
Tatonka Baix 15 réce zöld
Túrahátizsák - méretek: 44 × 24 × 12 cm, tömege: 0,4 kg, felszerelés: víztartállyal kompatibilis
26 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtat024
Deuter Trans Alpine 24 black - Kerékpáros hátizsák Típusok
4,0
Deuter Trans Alpine 24 black
Kerékpáros hátizsák - kapacitás: 24 l, méret: 50cm × 24cm × 20cm, tömeg: 1,16 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
43 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTdeu181
ERGON hátizsák BA3 back stealth - Hátizsák Típusok
4,5
ERGON hátizsák BA3 back stealth
Hátizsák -, uniszex, 1,06 kg, felszereltsége: anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
47 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTerg055
Acra Relaxing kék 40 l - Sporthátizsák Típusok
4,4 11×
Acra Relaxing kék 40 l
Sporthátizsák - mérete 53 × 32 × 15 cm, tömege 0,58 kg, fényvisszaverő elemek és merevített hátrész
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTacr120
Deuter Race X pistachio-pine - Sporthátizsák Típusok
5,0
Deuter Race X pistachio-pine
Sporthátizsák - mérete 44 × 25 × 15 cm, tömege 0,55 kg, anatómiailag formált hátrész, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
22 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTdeu103
Deuter Race X marine-dusk - Kerékpáros hátizsák Típusok
5,0
Deuter Race X marine-dusk
Kerékpáros hátizsák - férfi, kapacitás: 12 l, méret: 15cm × 25cm × 44cm, tömeg: 0,55 kg, felszerelés: anatómiailag formált hátrész, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
22 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTdeu102
Acra BackPack zöld 35 l - Sporthátizsák Típusok
4,6 13×
Acra BackPack zöld 35 l
Sporthátizsák - térfogata 35 l, mérete 50 × 23 × 17 cm, tömege 0,6 kg, fényvisszaverő elemek és merevített hátrész
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTacr119
Acra Relaxing rózsaszín 40 l - Sporthátizsák Típusok
4,4 11×
Acra Relaxing rózsaszín 40 l
Sporthátizsák - mérete 53 × 32 × 15 cm, tömege 0,58 kg, fényvisszaverő elemek és merevített hátrész
10 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTacr121
ERGON hátizsák BX3 Evo blue - Hátizsák Típusok
5,0
ERGON hátizsák BX3 Evo blue
Hátizsák - méretei: 43 × 25 × 10 cm, 18 l-es, uniszex, 0,00 kg, felszereltsége: anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
38 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTerg060
Acra BackPack fekete 35 l - Sporthátizsák Típusok
4,6 13×
Acra BackPack fekete 35 l
Sporthátizsák - mérete 50 × 23 × 17 cm, tömege 0,6 kg, fényvisszaverő elemek és merevített hátrész
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTxacr192
4,8
Loap Alpinex 25 black/red
Túrahátizsák - méretek: 48 × 24 × 23 cm, tömege: 0,93 kg, felszerelés: anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
24 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTloa0054
Tatonka Baix 12 kék - Túrahátizsák Típusok
4,5
Tatonka Baix 12 kék
Túrahátizsák - méretek: 46 × 22 × 11 cm, tömege: 0,52 kg, felszerelés: víztartállyal kompatibilis
27 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTtat022
ERGON hátizsák BA2 stealth - Hátizsák Típusok
ERGON hátizsák BA2 stealth
Hátizsák -, 10 l-es, uniszex, 0,93 kg, felszereltsége: anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
52 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTerg053
Regatta Blackfell III 25L 5HD
Túrahátizsák - térfogat 25 l, méretek: 56 × 28 × 17 cm, tömege: 1,1 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
22 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrgt524
Deuter Superbike 18 EXP black
Kerékpáros hátizsák - kapacitás: 18 l, méret: 50cm × 30cm × 19cm, tömeg: 1,07 kg, felszerelés: anatómiailag formált hátrész és integrált hátizsák esővédő
50 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTdeu100
Deuter Race 12 Deepsea-Jade - Kerékpáros hátizsák Típusok
Deuter Race 12 Deepsea-Jade
Kerékpáros hátizsák - uniszex, kapacitás: 12 l, méret: 44cm × 24cm × 15cm, tömeg: 0,56 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek és integrált hátizsák esővédő
33 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdeu296
Regatta Britedale 30L Black
Városi hátizsák - méretei: 50 × 31 × 18 cm, 0,5 kg, felszereltsége: fényvisszaverő elemek, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő és felső fedél
Leárazás -10 %
23 690 Ft 26 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTrgt554
Regatta Blackfell III 35L 6BP
Túrahátizsák - térfogat 35 l, méretek: 60 × 30 × 19 cm, tömege: 1,2 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
23 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTrgt528
Regatta Britedale 20L ImperialBlue
Városi hátizsák -, uniszex, 0,4 kg, felszereltsége: légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő és felső fedél
19 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTrgt555

Kerékpáros hátizsákok

A Kerékpáros hátizsákok kategóriában összesen 153 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpáros hátizsákok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpáros hátizsákok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpáros hátizsákok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpáros hátizsákok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ