A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Kerékpáros hátizsákok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alkalmas
Felnőtt
(127)
Gyerekek
(18)
Rendeltetés
Női/lány
(8)
Férfi/fiú
(23)
Uniszex
(87)
Használat
Túrázáshoz
(118)
Városba
(24)
Sportoláshoz
(124)
Utazáshoz
(48)
Iskolába
(4)
Motorozáshoz
(3)
Többcélú
(4)
Űrtartalom
3 l
70 l
-
Szín
Fekete
(62)
Kék
(33)
Szürke
(17)
Zöld
(15)
Piros
(13)
Motívum
Motívum nélkül
(76)
Geometriai alakzatok
(2)
Állatok
(5)
Feliratok
(2)

A kerékpáros hátizsák minden kerékpárrajongó számára nagyszerű választás. Különösen a hosszabb utak alkalmával fogod értékelni, hogy a kerékpáros hátizsák nagyszerű útitárs, nem pedig akadály. Hiszen senki sem akar felesleges terhet cipelni a hátán. Tudd meg, mi minden fontos a megfelelő kerékpáros hátizsák kiválasztásához.

Tovább

Hogyan válaszd ki az ideális kerékpáros hátizsák modellt?

A megfelelő kerékpáros hátizsák kiválasztása nem mindig könnyű. Ráadásul előfordulhat, hogy nézelődés közben elfelejtesz valami fontosat. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót a számodra.

  • Az űrtartalma nagyon fontos kritérium a biciklis hátizsák kiválasztása során.
  • Azután gondolj a víztartályra is, és arra, hogy ez egy víztasakos kerékpáros hátizsák-e vagy sem.
  • A bringás hátizsákok felszereltségükben különböznek egymástól, ami magában foglalhatja az állítható vállpántokat, a szellőzését biztosító hátrészt, a mellkasi vagy derék pántokat, a beépített esővédőhuzatot, a fényvisszaverő elemeket stb.
  • A biciklis hátizsákok rendeltetésük szerint lehetnek női, férfi, vagy uniszex modellek, ezért ezt is tartsd szem előtt.
  • A kerékpáros hátizsák kiválasztásakor vedd figyelembe a méreteket is. Fontos, hogy megtaláld a hátizsák magassága, szélessége és mélysége közötti ideális arányt. Ez az egyetlen módja a kényelmes bringázás biztosításának.

Kerékpáros hátizsák

Kerékpáros hátizsák háti szellőzéssel

Biciklis hátizsák hátszellőzéssel

Kerékpáros hátizsák kiválasztása számos szempont alapján

Még ha tudod is, hogyan válaszd ki a biciklis hátizsák modelljeink közül a legmegfelelőbbet, rengeteg paraméter van, amik mind azt szolgálják, hogy minden a saját ízlésed szerint legyen kialakítva. Nézd meg, mi mindent kínálnak a kerékpáros hátizsákok.

A kerékpáros hátizsákok alapvető jellemzője az űrtartalom

Akár 20 vagy, akár 10 literes kerékpáros hátizsák vásárlását tervezed, mindig világos elképzeléssel kell rendelkezned arról, hogy mekkora legyen a bringás hátizsák. Logikus, hogy egy nagyobb méretű hátizsákban több dolog elfér. Másrészt egy túl nagy kerékpáros hátizsák már akár akadályozhat is kerékpározás közben. Tehát a bringázás élménye miatt is fontos, hogy megtaláld az ideális űrtartalmat.

Női, férfi vagy uniszex kerékpáros hátizsák

Egyes kerékpáros hátizsákok kifejezetten nőknek vagy férfiaknak lettek tervezve. A legtöbbjük uniszex, de azért légy figyelmes. A férfi és női kerékpáros hátizsákok általában színben különböznek, de különösen a női hátizsákokra jellemző, hogy jobban illeszkednek a női alakhoz, legfőképpen a mellkasra.

!

A kerékpáros hátizsákok segítenek a kerékpárosnak a folyadékbevitel fenntartásában is, ami kerékpározás közben elengedhetetlen. Egy speciális zsebnek köszönhetően, amelybe bele lehet csúsztatni a víztasakot, az ivás és a bringázás gyerekjáték lesz. Egyes kerékpáros hátizsákok eleve víztartállyal, mások pedig anélkül vásárolhatók meg.

A kerékpáros hátizsákok esetében fontosak a méretek és, hogy könnyűek legyenek

Természetesen a kerékpáros hátizsákok méreteivel és önsúlyukkal is számolni kell. Ezt tartsd szem előtt a választáskor, mivel ezek a kritériumok befolyásolják az általános kényelmet a kerékpározás során. Egy túl nagy hátizsák útban lehet, ugyanakkor egy túl kicsiben nem fér el minden, amire szükséged van. Neked kell döntened a kerékpáros hátizsák magassága, szélessége és mélysége közötti ideális arányról.

A kerékpáros hátizsákok széles körű felszereléssel rendelkeznek

Ami megkülönbözteti a kerékpáros hátizsákokat egymástól, az az alapvető paraméterek mellett a teljes felszereltség. Ide tartozik például a derékszíj jelenléte, víztartály zseb, vízállóság, beépített esővédő-huzat és még sok más. Nézz körül kínálatunkban, hogy milyen biciklis hátizsákok léteznek, és döntsd el, mi a fontos számodra és mi nem.

Egy jó minőségű kerékpáros hátizsák hátrésze biztosítja a szellőzést

Ha egy kerékpáros hátizsák hátrésze nem szellőzne, akkor szó szerint pillanatok alatt megsülnél, és hatalmas, izzadt folt lenne a hátadon. A szellőzéssel ellátott hajlított háti rendszernek köszönhetően a kerékpáros hátizsák maximális kényelmet biztosít az egész út során, anélkül, hogy a hátad kellemetlenül megizzadna.

A kerékpáros hátizsák vállpántjai tartják a megfelelő helyzetben a táskát a hátadon

A vállpántok különösen azt befolyásolják, hogy a kerékpáros hátizsák hogyan fekszik fel a hátadra. Fontos, hogy a vállpántok megfelelőek legyenek, hogy a hátizsák ne csússzon, ne mozduljon el, és így ne zavarja meg az egyensúlyodat. Mindezeken kívül a mellkas pánt és a nagyobb testűek esetében a derék öv segít a kerékpáros hátizsák rögzítésében.

A biciklis hátizsák ideális esetben véd is bringázás közben. Vásárlás előtt érdemes a fényvisszaverő elemek mennyiségét és eloszlását is figyelembe venni. Ezek nélkül ugyanis legfőképpen rossz látási viszonyok esetén nehezen lehet észrevenni, és ezáltal szükségtelen veszélybe kerülhetsz.

Kerékpáros hátizsák laptop zsebbel ingázáshoz

Sokan járnak kerékpárral dolgozni, ezért hasznos lehet, ha egy kerékpáros hátizsák rendelkezik egy speciális rekesszel a laptop számára. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a laptop megkarcolódik, vagy izzadt háttal kell dolgoznod.

!

Nálunk könnyen kiválaszthatod a legjobb kerékpáros hátizsák modellt. De mindenki egy kicsit mást vár el egy hátizsáktól, ezért vedd figyelembe mindazt, amire fentebb felhívtuk a figyelmed.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
146 termék
Hannah Bike 10 Anthracite II - Kerékpáros hátizsák Típusok
5,0
Hannah Bike 10 Anthracite II
Kerékpáros hátizsák - uniszex, kapacitás: 10 l, méret: 46cm × 22cm × 9cm, tömeg: 0,56 kg, 1 l-es víztartály, felszerelés: légáteresztő hátsó fal, víztartállyal kompatibilis és víztasak
19 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThann0911
5,0
Regatta Blackfell III 35L 2BY
Túrahátizsák - térfogat 35 l, méretek: 60 × 30 × 19 cm, tömege: 1,2 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
23 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrgt526
5,0
Loap Topgate - sötétkék
Túrahátizsák - térfogat 15 l, méretek: 48 × 25 × 16 cm, tömege: 0,59 kg, felszerelés: anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal és víztartállyal kompatibilis
14 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTloa0045
5,0
Salomon XA 35 Ebony/Black (Without flasks) M/L
Túrahátizsák - térfogat 35 l, méretek: 50 × 42 × 15 cm, tömege: 0,603 kg,
57 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTsal1462
5,0
Salomon XA 35 Ebony/Black (Without flasks) S/M
Túrahátizsák - térfogat 35 l, méretek: 40 × 30 × 15 cm, tömege: 0,537 kg,
57 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsal1461
Osprey Siskin 8 Postal Blue - Túrahátizsák Típusok
5,0
Osprey Siskin 8 Postal Blue
Túrahátizsák - méretek: 47 × 21,5 × 17,5 cm, tömege: 0,6 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, légáteresztő hátsó fal és víztartállyal kompatibilis
49 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTosp871
5,0
Osprey Escapist 25 Tan Concrete M/L
Túrahátizsák - méretek: 50 × 27 × 31 cm, tömege: 1,2 kg, felszerelés: légáteresztő hátsó fal, síp, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
65 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTosp885
Osprey Siskin 12 Postal Blue - Kerékpáros hátizsák Típusok
5,0
Osprey Siskin 12 Postal Blue
Kerékpáros hátizsák - férfi, méret: 47cm × 23cm × 22cm, tömeg: 0,7 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő, kemény alj és víztartállyal kompatibilis
38 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTosp855
Ferrino Zephyr 17+3 black - Túrahátizsák Típusok
5,0
Ferrino Zephyr 17+3 black
Túrahátizsák - térfogat 17 l, méretek: 48 × 30 × 22 cm, tömege: 0,83 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, vízálló kivitel, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
43 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTferr14711
Ferrino Zephyr 22+3 black - Túrahátizsák Típusok
5,0
Ferrino Zephyr 22+3 black
Túrahátizsák - térfogat 22 l, méretek: 50 × 30 × 24 cm, tömege: 0,93 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, légáteresztő hátsó fal, vízálló kivitel, síp, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
40 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTferr14715
Deuter Fox 30 indigo-pacific - Gyerek hátizsák Típusok
5,0
Deuter Fox 30 indigo-pacific
Gyerek hátizsák 30 l-es űrtartalommal - állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok botokhoz és jégcsákányhoz, anatómiailag formázott hátrész, kék kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 60 × 24 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,22 kg
48 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdeu201
Deuter Fox 40 paprika-mandarine - Gyerek hátizsák Típusok
5,0
Deuter Fox 40 paprika-mandarine
Gyerek hátizsák 40 l-es űrtartalommal - állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok botokhoz és jégcsákányhoz, anatómiailag formázott hátrész, piros és narancssárga kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 66 × 28 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,33 kg
64 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTdeu203
Deuter Fox 30 turmeric-clay - Gyerek hátizsák Típusok
5,0
Deuter Fox 30 turmeric-clay
Gyerek hátizsák 30 l-es űrtartalommal - állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok botokhoz és jégcsákányhoz, anatómiailag formázott hátrész, sárga kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 60 × 24 × 22 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,22 kg
57 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdeu202
Deuter Schmusebär dustblue-alpinegreen - Gyerek hátizsák Típusok
5,0
Deuter Schmusebär dustblue-alpinegreen
Gyerek hátizsák 8 l-es űrtartalommal - állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok, anatómiailag formázott hátrész, névkártya a csomagban, fényvisszaverő elemek, kék és zöld kivitel, mérete 15 × 21 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,3 kg, állatok motívum
19 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdeu194
Deuter Race X black - Kerékpáros hátizsák Típusok
5,0
Deuter Race X black
Kerékpáros hátizsák - férfi, kapacitás: 12 l, méret: 15cm × 25cm × 44cm, tömeg: 0,55 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTdeu185
Deuter Trans Alpine 28 SL dusk-marine - Kerékpáros hátizsák Típusok
5,0
Deuter Trans Alpine 28 SL dusk-marine
Kerékpáros hátizsák - kapacitás: 28 l, méret: 52cm × 26cm × 22cm, tömeg: 1,19 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
44 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdeu182
5,0
Regatta Blackfell III 25L 6BP
Túrahátizsák - térfogat 25 l, méretek: 56 × 28 × 17 cm, tömege: 1,1 kg, felszerelés: fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
22 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrgt525
Ferrino Steep 20 - lime - Sporthátizsák Típusok
5,0
Ferrino Steep 20 - lime
Sporthátizsák - térfogata 20 l, mérete 47 × 27 × 16 cm, tömege 0,45 kg, fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, vízálló kivitel, síp, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
33 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTferr0230
Ferrino Steep 20 - blue - Sporthátizsák Típusok
5,0
Ferrino Steep 20 - blue
Sporthátizsák - térfogata 20 l, mérete 47 × 27 × 16 cm, tömege 0,45 kg, fényvisszaverő elemek, anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, vízálló kivitel, síp, integrált hátizsák esővédő, kulcstartó karabiner és víztartállyal kompatibilis
39 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTferr0229
5,0
Ferrino X-Cross 12 - piros
Sporthátizsák - mérete 38 × 21 × 13 cm, tömege 0,47 kg, fényvisszaverő elemek, légáteresztő hátsó fal, merevített hátrész, síp és víztartállyal kompatibilis
44 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT14504
Deuter Trans Alpine 24 Meadow-Deepsea - Kerékpáros hátizsák Típusok
4,0
Deuter Trans Alpine 24 Meadow-Deepsea
Kerékpáros hátizsák - férfi, kapacitás: 24 l, méret: 50cm × 24cm × 20cm, tömeg: 1,16 kg, felszerelés: integrált hátizsák esővédő és párnázott hátrész
56 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdeu291
Deuter Pico sárga - Gyerek hátizsák Típusok
3,3
Deuter Pico sárga
Gyerek hátizsák 5 l-es űrtartalommal - állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok, sárga kivitel, mérete 12 × 19 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,2 kg, állatok motívum
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdeu261
ERGON hátizsák BA3 blue stealth - Hátizsák Típusok
4,5
ERGON hátizsák BA3 blue stealth
Hátizsák -, 17 l-es, uniszex, 1,06 kg, felszereltsége: anatómiailag formált hátrész, légáteresztő hátsó fal, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
60 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTerg056
Osprey Escapist 20 Black S/M - Túrahátizsák
S/M
Típusok
Osprey Escapist 20 Black S/M
Túrahátizsák - méretek: 55 × 27 × 19 cm, tömege: 1 kg, felszerelés: légáteresztő hátsó fal, síp, integrált hátizsák esővédő és víztartállyal kompatibilis
52 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTosp877

Kerékpáros hátizsákok

A Kerékpáros hátizsákok kategóriában összesen 146 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpáros hátizsákok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpáros hátizsákok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpáros hátizsákok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpáros hátizsákok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ