Akvizice ApF HU Shop roku

Kona Process 134 AL 29

Termékkatalógus
Kona Process 134 AL 29
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 12 sebességfokozat, SRAM SX Eagle váltó, rugózott, 140 mm felfüggesztés, Shimano hydraulic fékek, tömege: 15,53 kg
Kód:  SPTKONA7nad Termékszám:  SPTKONA7nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kona Process 134 AL 29

A(z) Kona Process 134 AL 29 kerékpár tökéletes választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Arculatát tekintve ez egy MTB (mountain bike) kerékpár. Leginkább közepesen nehéz terepen jeleskedik. A mountain bike váza sportosabb háttartást engedélyez, így az emelkedőknél a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni. A(z) Kona által tervezett kerékpár összesen 12 áttételi fokozattal rendelkezik. A köpeny mérete 29". Ennek köszönhetően képes kisimítani az úthibákat, így használata jóval kényelmesebb.

A(z) Kona Process 134 AL 29 univerzális kerékpár fontosabb tulajdonságai

  • A(z) MTB kerékpár 12 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből épül fel
  • Az MTB (mountain bike) kerékpár terepre és erdei ösvényekre a legideálisabb
  • Nagyon hatékony hidraulikus tárcsafékek
  • Terhelhetősége: 110 kg
  • A köpenyek átmérője: 29"
  • Rugós/teleszkópos kerekek
  • A(z) Kona Process 134 AL 29 kerékpár súlya: 15,53 kg

A(z) Kona Process 134 AL 29 menettulajdonságai és anyaga

A váz alumínium felhasználásával készült. Erről a csodás anyagról elmondható, hogy pehelykönnyű és nagyon ellenálló. Más fémekkel ellentétben a rozsdától sem kell félteni. A váz max. terhelhetősége: 110 kg. A(z) Kona Process 134 AL 29 kétkerekes lengéscsillapító rendszerrel lett felszerelve, így nehéz terepen is komfortos. A villa rugóútja 140 mm, így kiválóan tompítja a nagyobb úthibákból származó rezgéseket. A lengéscsillapító használata kényelmet nyújt, de erőt veszítünk vele. Ezért, a hátulsó felfüggesztés rögzíthető. A(z) Kona kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátulsó tárcsa mérete 180 mm illetve 160 mm, amely optimális hatásfokot garantál.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kona Process 134 AL 29 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kona Process 134 AL 29. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kona Process 134 AL 29.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ