AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Kona Process 134

Termékkatalógus
Kona Process 134
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 12 sebességfokozat, SRAM SX Eagle váltó, rugózott, 140 mm felfüggesztés, Shimano hydraulic fékek, tömege: 16,5 kg
Kód:  SPTKONA4nad Termékszám:  SPTKONA4nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kona Process 134

A(z) Kona Process 134 kerékpár remek választás, ha hosszabb kirándulásokat tervezel. Fajtáját tekintve ez egy mountain bike kerékpár. Leginkább erdei utakon és ösvényeken emelkednek ki pozitív tulajdonságai. A váz formája aerodinamikusabb háttartást tesz lehetővé, így például dombnak felfelé a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és az első kerék sem emelkedik a levegőbe. A(z) Kona kerékpárja összesen 12 fokozattal rendelkezik. A kerekek átmérője 27,5".

A(z) Kona Process 134 unisex kerékpár lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) MTB kerékpár 12 fokozattal rendelkezik
  • A váz anyaga alumínium
  • Az MTB (mountain bike) kerékpár mezei és erdei utakra ajánlott
  • Kiváló minőségű hidraulikus tárcsafékek
  • Max. terhelhetőség: 110 kg
  • A köpenyek átmérője: 27,5"
  • Felfüggesztéssel ellátott kerekek
  • A(z) Kona Process 134 tömege: 16,5 kg

A(z) Kona Process 134 anyaga és menettulajdonságai

A kerékpár váza alumínium-csövekből készült. Erről a csodás anyagról érdemes megemlíteni, hogy könnyű és nagyon tartós. Más fémekkel ellentétben a rozsdától sem kell félteni. A váz max. terhelhetősége: 110 kg. A(z) Kona Process 134 komplett lengéscsillapítással lett felszerelve, így nehezebb terepen is komfortos. A villa rugóútja 140 mm, így kiválóan tompítja a terep okozta mikrorezgéseket. A lengéscsillapító használata kényelmet nyújt, de erőt vesz el a hajtáslánctól. Ez okból, a hátsó felfüggesztés zárolható (lockout). A(z) Kona kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátsó féktárcsa átmérője 180 mm illetve 160 mm, amely ideális fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kona Process 134 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kona Process 134. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kona Process 134.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ