AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

LAMAX S7500 Plus

Termékkatalógus
LAMAX S7500 Plus
4,2 34 értékelés
Elektromos roller - 7,5 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 100 kg teherbírás, tömege 13 kg
Változat
179 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTlam02 Termékszám:  8594175356274
LAMAX S7500 Plus 179 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

183 260 Ft
Szett megvásárlása

LAMAX S7500 Plus

Lamax E-Scooter S7500 Plus elektromos roller akár 25 km hatótávolsággal

Ahová hosszú ideig tart sétálva eljutni, oda az E-Scooter S7500 Plus elektromos rollerrel percek alatt eljuthatsz. Élvezd a várost egy másik szemszögből. Mégpedig torlódás nélkül, a tömegközlekedés teljes mellőzésével, akár 25 km/h sebességgel! Vagy nagyobb távolságokat is meg kell tenned? Hajtsd össze a robogót mindössze néhány másodperc alatt, és pattanj fel a buszra. Ráadásul a 8,5"-es, teli gumiabroncsok soha nem lyukadnak ki, és bármilyen ütközést könnyedén elviselnek. Az erőteljes tárcsafékek és a LED lámpák mindenki számára biztonságos közlekedést kínálnak az utakon.

Gyorsan az iskolába és a munkába

Ha felpattansz rá, akár 25 km/h sebességgel is száguldhatsz. Két vezetési mód közül választhatsz - gazdaságos és sport üzemmód. A 350 W-os motor gond nélkül felvisz a dombra, és a környezetbarát rekuperációnak (fékenergia-visszanyerésnek) köszönhetően minden fékezéskor automatikusan feltölt. A maximális, 25 km-es hatótávolság elegendő arra, hogy eljuss a munkába, az iskolába, vagy a hobbid helyszínére.A könnyen leolvasható kijelzőn mindig láthatod a sebességet és az akkumulátor állapotát. 

A Lamax E-Scooter S7500 Plus-szal mindig biztonságban megérkezel a célba

A városban való közlekedés során nem szoktunk szűkölködni váratlan helyzetekben, ezért az E-Scooter S7500 Plus egy teljes biztonsági csomaggal rendelkezik. Az alapja a minőségi, nagy hatásfokú fék. Konkrétan egy csúcsminőségű tárcsaféket használtak a gyártás során, amely az elektromos fékkel ellentétben azonnal fékez, amint megnyomod a kart. A hátsó LED lámpa fékezéskor figyelmeztetően villog, hogy mindenki tudja, megálltál. Az elülső LED megvilágítja az utat, amikor sötétben hajtasz. A véletlen elindulás elleni védelem pedig mindenkit megvéd a közelben tartózkodók közül.

Nagyszerű felszerelés a városi dzsungelhez

Mobilalkalmazás, kicsi súly, gumírozott deszka vagy tempomat - néhány ok, amiért érdemes a Lamax E-Scooter S7500 Plus rollert választani. Az alkalmazásban megtekintheted az akkumulátor állapotát és lezárhatod a rollert. 13 kg-os tömegével könnyedén magaddal viheted bárhová, ahová menned kell. Hosszabb utakon értékelni fogod a sebességmegtartó automatikát, mert nem kell nyomnod a gázpedált. A kiváló minőségű fedélzet csúszásmentes, csillapítja a rázkódást és könnyen tisztítható. Ideális starter pack kezdőcsomag a városi élethez és mozgáshoz.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

25 km hatótávolság az intelligens energiagazdálkodásnak köszönhetően

A sok megtehető kilométer miatt munkából vagy iskolából hazafelé menet tehetsz egy kis kitérőt. Vagy kirándulj! Az intelligens energiagazdálkodásnak köszönhetően a Lamax E-Scooter S7500 Plus roller sokkal többet nyújt, mint a hasonló specifikációkkal bíró versenytársai.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

A Lamax E-Scooter S7500 Plus erős, 350W-os motorral rendelkezik, és képes megbirkózni az emelkedőkkel

A Lamax E-Scooter S7500 Plus rollernl a remek gyorsulás és az emelkedőn való felfelé menet alap. A nagyobb, 350 W-os kimeneti teljesítménynek köszönhetően nem fog megállni még egy 15°-os emelkedőn sem. A meredekebb emelkedőkön ne félj egy kis segítséget nyújtani a rollernek, az akkumulátor hálás lesz érte.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Maximális sebesség: max. 25 km/h

Kapcsolj sport üzemmódba, élvezd a vezetést akár 25 km/h sebességgel, és kerüld el a forgalmi dugókat. A Lamax E-Scooter S7500 Plus-szal pillanatok alatt bejárhatod a várost.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

8,5"-es kerekek, amelyeket nem lehet kilyukasztani

A pumpát otthon hagyhatod, mivel a Lamax E-Scooter S7500 Plus esetében nem áll fenn a defekt veszélye. A 8,5″-es, tömör gumiabroncsok sosem lyukadnak ki, így bármilyen felületen zökkenőmentesen haladhatsz.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Nagyméretű, 7,500mAh akkumulátor rekuperációval

Használj ki minden egyes utat maradéktalanul a Lamax E-Scooter S7500 Plus rekuperációval! Lejtmenet és fékezés közben az energia egy része visszakerül a nagy kapacitású, 7500 mAh-s akkumulátorba. Hatékony és környezetbarát megoldás! 

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Lamax E-Scooter S7500 Plus tárcsafékkel

A hatékony tárcsafék megbízhatóan megállít már néhány méteren belül. Mechanikus karral vezérelhető, így nincs késleltetés, és a Lamax E-Scooter S7500 Plus a megnyomás után azonnal elkezd fékezni.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Mobilalkalmazás

Tartsd kézben a rolleredet! A mobilalkalmazáson keresztül könnyedén lezárhatod, beállíthatod a sebességmegtartó automatikát, a végsebességet, de akár ellenőrizheted a hatótávolságot, a statisztikákat és a megtett kilométerek számát is.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Sebességmegtartó automatika

Tíz másodperccel a beállított sebességet meghaladó vezetés után a sebességmegtartó automatika bekapcsol, így elengedheted a gázt - a robogó önmagát hajtja, amíg nem fékezel. Ideális egyenes útszakaszokon, például kerékpárúton. A sebességmegtartó automatika bármikor kikapcsolható az alkalmazásban.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Maximális kényelem a Lamax E-Scooter S7500 Plus-on

A vezetés nem csak a célba érésről szól. A maximális kényelem érdekében a kormány magasabb pozícióba helyezhető. A véletlen elindulás elleni biztosíték garantálja, hogy a Lamax E-Scooter S7500 Plus ne induljon el előre, ha akaratlanul megnyomod a gázt. A motor 5 km/h sebességtől aktiválódik, tehát csak pattanj fel, és menj.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Lamax E-Scooter S7500 Plus fényvisszaverő elemekkel

A fő LED-fény mellett a kerekek oldalán biztonsági fényvisszaverő csíkokat helyeztek el, amelyek a hátsó lámpával együtt biztosítják, hogy éjszaka mindenki számára látható legyél.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

A roller LCD kijelzővel rendelkezik

A Lamax E-Scooter S7500 Plus kijelzője mindent megmutat, amire szükséged van - sebesség, akkumulátor-állapot és kiválasztott menetmód.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Remek design és ABS felület

A stílus egy dolog, a használhatóság egy másik. Mindkettőt szem előtt tartottuk a Lamax E-Scooter S7500 Plus tervezésekor, ezért a kormány és a fedélzet csúszásmentes ABS-kezeléssel rendelkezik a kiemelkedő tapadás és könnyű karbantartás érdekében.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

ECO és Sport üzemmód

Az üzemmódválasztással mindig megadhatod az éppen szükséges sebességet. Ha nagyon sietsz, nyomd be a Sportot, és 25 km/órás sebességre gyorsíthatsz. Az ECO üzemmóddal a hatótávolságot a maximumra növelheted. Ráadásul mindent közvetlenül módosíthatsz az alkalmazásban.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

A Lamax E-Scooter S7500 Plus gyorsan összehajtható

Az innovatív, összecsukható rendszernek köszönhetően a Lamax E-Scooter S7500 Plus erősebb, mint valaha, mégis gyorsan összecsukható.

Elektromos roller Lamax E-Scooter S7500 Plus

Legális működés

A Lamax E-Scooter S7500 Plus megfelel a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában az utakon való haladásra vonatkozó valamennyi követelménynek, csakúgy, mint például egy kerékpár. Mindig tartsd be az adott ország KRESZ előírásaiban meghatározott közlekedési szabályokat. Ne feledkezz meg a sisakról és más védőfelszerelésekről.

Kiegészítők és minőségi szolgáltatás a Lamax E-Scooter S7500 Plus-hoz

Bővítsd felszerelésedet sisakkal, biztonsági zárral, táskával, telefontartóval vagy más, okos kiegészítőkkel közvetlenül a Lamaxtól. Az összes pótalkatrész széles körben elérhető, ennek köszönhetően mindig tudod, hogy gond nélkül vezethetsz. Szervizelés esetén a javításokra előre garantált árakat kapsz, és meggyőződhetsz arról, hogy csapatunk remek tanácsokat ad azzal kapcsolatosan is, hogyan kell megfelelően gondoskodni a rolleredről. A szakszerviz emellett minden garancián kívüli javítást, például egyszerű gumiabroncscserét is vállal.


Paraméterek

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Ajánlott ettől a kortól
14 éves kortól Kész!
Bringás max. magassága
190 cm Kész!
Bringás min. magassága
130 cm Kész!
Teherbírás
100 kg Kész!

Felhasználó

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Ajánlott ettől a kortól
14 éves kortól Kész!
Bringás max. magassága
190 cm Kész!
Bringás min. magassága
130 cm Kész!

Konstrukció

Teherbírás
100 kg Kész!
Tömeg
13 kg Kész!
Váz anyaga
Alumínium Kész!
Markolat
Gumi Kész!
Roller hossza
110 cm Kész!
Kormány minimális magassága
120 cm Kész!
Kormány maximális magassága
120 cm Kész!
Taposólemez szélessége
15 cm Kész!
Taposólemez hossza
61 cm Kész!
Taposólemez magassága
14 cm Kész!

Tulajdonságok

Típus
Városi Kész!
További tulajdonságok
Összecsukható, Kitámasztó, Csengő, Tempomat, Kijelző Kész!
Fékrendszer
Tárcsafék Kész!
Szín
Fekete, Türkizkék Kész!
Megvilágítás
Első világítás Kész!

Kerekek

Első kerék átmérője
215,9 mm (8,5 ") Kész!
Hátsó kerék átmérője
215,9 mm (8,5 ") Kész!
Kerekek anyaga
Gumi / PU Kész!

Meghajtás

Teljesítmény
350 W Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!
Maximális emelkedés
15 % Kész!

Akkumulátor

Megtehető távolság
25 km Kész!
Akkumulátor kapacitás
7,5 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!
Akkumulátor feszültség
36 V Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Lengyelország Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: LAMAX e-scooters 

További változatok LAMAX S7500 Plus termékhez:

LAMAX E-Scooter S11600

Elektromos roller - 11,6 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, 120 kg teherbírás, tömege 15 kg
Kosárba 215 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX S7500 Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX S7500 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX S7500 Plus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ