30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Led Lenser H7.2

Termékkatalógus
Led Lenser H7.2
4,7 3 értékelés
Fejlámpa - 250 lumenes fényerősség, 160 m-es világítótávolság, 1 LED dióda, Védettségi fokozat: IPx6, tápellátás: 4 × AAA, tömege: 165 g
Kód:  SPT746 Termékszám:  4029113729703

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Led Lenser H7.2

Az új Led Lenser H7.2 fejlámpa egy erősebb változata a H7 testvérosztálynak, mely eddig a legkelendőbb termék volt ebben a kategóriában. A H7.2 modell finomabb részletekkel van ellátva, mint elődei, a felhasználók igényeihez igazítva. A fejlámpa erősségei viszont megmaradtak, így tökéletesebb elődeinél, valamint egy plusz, még praktikusabb funkcióval is ellátták.

Ennek az új fejlámpának méretét meghazudtolóan nagy teljesítménye van. Akár 160 méterig is megvilágítja a környezetét a nagyon erős LED chipnek köszönhetően. Ez az elektromos lámpa három AAA elemmel működik, amelyeket a csomag tartalmaz. A termék továbbá vízálló (IPX 4) funkcióval, ergonomikusan kialakított dobozzal az elemek számára, valamint jó minőségű poliuretán bevonattal is el van látva, mely elősegíti a kényelmesebb illeszkedést. Mindemellett a fejet speciálisan módosították, melynek segítségével fokozatmentesen erősítheti a lámpa fényét.

Az innováció a reflektor lencséket is elhozta. A lencséknek köszönhetően jelentősen meghosszabbítható a fénysugár, és teljes fókusznál az élesen világító fénykúp körül egy másik, tompább fénykúp jelenik meg, mely kiváló láthatóságot biztosít a periférián.

A lámpa szerkezete rendkívül könnyű és kompakt, melynek köszönhetően ideális turisták számára, vagy tökéletes kiegészítőként, amelyet biztosan nem veszítenek el a kirándulások során, de legfőképpen nem otthon. Biztosan megtalálja a megfelelő hasznosítását. A termék kezelése nagyon egyszerű, valamint egy gombzárral is fel van szerelve, mely megakadályozza a véletlen aktiválást. Mindemellett biztosan tetszeni fog Önnek is a 90 fokban elforgatható fej, a fény intenzitásának szabályozhatósága, valamint az elem töltöttségi állapotát kijelző rendszer.

További információk:
1 x High End Power LED
Energiaellátás: 3 x AAA (LR03) elem (a csomag tartalma)
Az elemek élettartama: max. 60 óra
Fényerősség: max 250 lm
Szín: fekete
Tömeg: 165 g

 

Paraméterek

Típus
Fejlámpa Kész!
Teljesítmény
250 lm Kész!
Maximális világítótávolság
160 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!
Áramellátás
Egyszer használatos elem Kész!

Típus

Típus
Fejlámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
250 lm Kész!
Maximális világítótávolság
160 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Egyszer használatos elem Kész!
Max. akkumulátor élettartam
60 óra Kész!
Akkumulátorok száma
4 × Kész!
Forrás helye
Hátul Kész!
Elem típusa
AAA Kész!

Vízállóság

Védettségi fokozat
IPx6 Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Dönthető fénysugár, Ütésállóság Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret

Tömeg
165 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Led Lenser H7.2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser H7.2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ledlenser H7.2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ