Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

MATRIX E1x

Termékkatalógus
MATRIX E1x
Elliptikus tréner lépéshossz 48,3 cm, 182 kg teherbírás, méret: 178 × 74 × 174 cm
Kód:  SPTif0258 Termékszám:  E1x

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MATRIX E1x

Változtassa át az otthoni tornatermét egy professzionális edzőteremmé! Az E1x ellipszistrainer az egyik legjobb a maga nemében, és mindent meg fog adni Önnek, amit egy ilyen géptől várhat. Legfőbb előnye az öntöltéses rendszer. Egy másik pont, amiben messze meghaladja vetélytársait a nagyszerűen megtervezett kialakítása, mely megkönnyíti a karbantartását és javítását. Mindez a védőburkolatok rendkívül egyszerű eltávolíthatóságából áll. A megbízható generátor gondoskodik a terhelésről. Végül, de nem utoljára a vonzó, futurisztikus design az, amit fontos kiemelni, mely elegánsan kiegészíti a jeges ezüst és a matt fekete színek kombinációját.

Legfontosabb jellemzők

  • Ergonomikus markolat
  • Nulla üzemeltetési költség
  • Intuitív LED kijelző háttérvilágítással
  • Egyszerű karbantartás
  • Aktiválja a test összes izmát
  • Az Ön teljesítményétől függetlenül hatásos az edzés

Önmeghajtó generátor?

Se akkumulátor, se konnektor - ez lehetséges? A Matrix E1x bebizonyítja, hogy igen! Hála az önmagát töltő rendszernek nem csak az energiaköltségeket takarítja meg, hanem lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhessük. Teljesen független az áramellátástól és a konnektorok elhelyezésétől. Az elektromosságtól való függetlensége egyben a környezetbarát voltát is jelenti. Mindössze 25 ismétlést kell elvégezni a gép működéséhez szükséges energia megtermeléséhez.

Más, szabványon kívüli paraméterek

A markolat speciális, ergonomikus kialakítása kényszeríti, hogy mindkét irányba mozogjon. Ez biztosítja, hogy ne csak egy izmot erősítsünk folyamatosan. Emellett az elliptikus tréner rengeteg edzésprogramot is kínál. Érdemes megemlíteni például a hegymenet, zsírégetés vagy a bemelegítő programokat. Higgye el, az egyik funkcióban sem fog csalódni. Az intuitív LED kijelzőn nem csak a sebességét és a megtett távolságot fogja látni, hanem az edzése intenzitását, pulzusszámát, elégetett kalóriáit és a profilját.

Paraméterek

Tömeg
151 kg Kész!
Mélység
178 cm Kész!
Szélesség
74 cm Kész!
Magasság
174 cm Kész!
Terhelhetőség
182 kg Kész!

Tömeg

Tömeg
151 kg Kész!

Általános méretek

Mélység
178 cm Kész!
Szélesség
74 cm Kész!
Magasság
174 cm Kész!

Teherbírás

Terhelhetőség
182 kg Kész!
Megjegyzés:
» Összes elliptikus tréner

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MATRIX E1x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MATRIX E1x. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MATRIX E1x.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ