Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace Bokamerevítő fekete M/L

Termékkatalógus
McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace Bokamerevítő fekete M/L
4,5 2 értékelés
Bokarögzítő - anatómiai kialakítás (bal/jobb), a lehető legmagasabb fokú támogatás sportolás közben (3+ szint), alacsony profil és tömeg
Kód:  SPTspin07 Termékszám:  29369138650 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace Bokamerevítő fekete M/L Megszűnt

McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace Bokamerevítő fekete M/L

Az egészség az ember életében a legfontosabb tényező, ezért érdemes gondoskodni róla, főleg sport közben. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő a legmagasabb szintű támogatást nyújtja, és különösen ajánlott nagy fokú instabilitás esetén, vagy műtétet követően. Használata mellett a boka mozgása nem korlátozott. Pontosan a bal lábra illeszkedik azért, hogy a bokamerevítő tapadása a maximális legyen.
A szilikon talp cipőben is kényelmes viseletet biztosít. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő a legjobb, ami a lábaddal történhet.

A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő legfontosabb jellemzői

  • A legmagasabb szintű támogatás
  • A térdvédő felgyorsítja a gyógyulást és serkenti a vérkeringést
  • Pontosan a bal lábra szabták
  • Nem akadályozza a természetes mozgást
  • A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő légáteresztő és masszív anyagból készült
  • Karbantartása egyszerű, ezzel időt takarítasz meg

A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő nem akadályoz

A bokamerevítő fel- és levétele igen egyszerű. Tartószalagokkal rögzíthető, ezek a felcsavarodást is meggátolják. A nyomás segíti a gyógyulást, és serkenti a vérkeringést. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace  bokamerevítő nem korlátozza a természetes mozgást, ezért minden nap viselheted.

Légáteresztő és kényelmes orvosi segédeszköz


A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő viselése a lehető legkényelmesebb. A masszív és lágy anyagok viselése kényelmes. Ezen kívül légáteresztő is, így nem fogsz benne izzadni. Karbantartása egyszerű, csak mosd ki kézzel, enyhe hatású mosószerrel, öblítsd ki és szárítsd meg. Gyorsítsd fel ízületeid gyógyulását a McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő használatával!

 

Paraméterek

Rendeltetés
Boka Kész!
Méret
M Kész!

Testrész

Rendeltetés
Boka Kész!

Méret

Méret
M Kész!
Megjegyzés:
» Összes bokarögzítő

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace Bokamerevítő fekete M/L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid Bio-Logix Ankle Brace Left 4197, černá M/L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace, černá M/L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ