Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

Olpran Appolo 13 29 - red/white/black

Termékkatalógus
Olpran Appolo 13 29 - red/white/black
5 1 értékelés
Mountain bike - hegyikerékpár, alumínium váz, lezárható rugós villa, 3x8 fokozatú Shiamo Grip Shift markolatváltó, Promax V-fékek
Kód:  NADkol09 Termékszám:  NADkol09

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olpran Appolo 13 29 - red/white/black

Kerékátmérő:

29"

Váz:

alumínium, 6061

Villa:

ZOOM HL-386A, lezárható

Fékek:

Shimano M315, hidraulikus tárcsafék 160/160 mm

Váltórendszer:

Shimano M310 Acera 8 sebességes

Első váltó:

Shimano Tourney TX50

Hajtókar:

24/34/42 170 mm

Fogaskerék:

Shimano HG 200/8 CZ-12-32T

Külső gumik:

Wanda

Kerékpár tömege:

14,2 kg

OLPRAN Apollo 13 modern hegyikerékpár 29"-os kerekekkel. Jövőbeni tulajdonosa élvezni fogja tetszetős designját is. Kizárólag jó minőségű, márkás, elsősorban Shimano alkatrészekkel szerelve. Ez a hegyikerékpár egyaránt alkalmas családi kerékpáros kirándulásokra és hegycsúcsok leküzdésére, valamint rendszeres edzésre is. Ha előnyben részesíted a cseh termékeket, az OLPRAN Apollo 13 kitűnő választás.

 

Legfontosabb jellemzők

  • 29"-os kerekek
  • Alumínium váz
  • Minőségi Shimano alkatrészek
  • Hidraulikus tárcsafékek
  • Összesen 24 sebességfokozat
  • Vonzó design

Terepre tervezve

Merev alumínum váz képzi a kerékpár alapját, ennek köszönhetően nehéz terepen is jól bizonyít. A tökéletes vázgeometria a kényelmes nyereggel kombinálva komfortos üléspozíciót biztosít, így hosszú tekerés után sem fog fájni a hátsód, vagy más testrészed. A komfortérzetet növeli a széles kormány és a széles külső gumik duplafalú alumínium felniken.

Az egyenetlenségeket az első, lezárható, rugós villa csillapítja - terepen kihasználhatod a rugós villa minden előnyét, miközben aszfaltúton, ahol rugózásra nincs szükség, ott lezárhatod. Összesen 24 sebességfokozat (3 x 8) áll rendelkezésedre, így nem lesz gond a tempós haladás sem aszfaltúton, sem emelkedőkön. Biztonságodról a minőségi, mechanikus Promax tárcsafékek gondoskodnak.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olpran Appolo 13 29 - red/white/black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olpran Apollo 13 29 - červená/bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olpran Appolo 13 29 - red/white/black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ