Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

EvoPower Grip 3.3 RC Gloves Puma Blac 11 kesztyű

Termékkatalógus
EvoPower Grip 3.3 RC Gloves Puma Blac 11 kesztyű
Kapuskesztyű - professzionális kapusok számára, edzéshez vagy meccshez, EVA technológia, amely minőséget és biztonságot garantál, normál kialakítás, amely kényelmet nyújt
Kód:  SPTms0720 Termékszám:  4056205794240 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EvoPower Grip 3.3 RC Gloves Puma Blac 11 kesztyű

A professzionális EvoPower Grip 3.3 RC kesztyűvel golyóálló leszel! Ezek a kesztyűk minden kapus számára kiválóak, akik szeretik a kényelmet és a minőséget. Strapabíró, speciális SOFT latex anyagból készült, csúszásmentes bevonattal, melynek köszönhetően a labda egyszerűbben kezelhető a kesztyűben és nem esik le. A felső rész erős, de rugalmas EVA anyagból készült. A kesztyű kialakítása hagyományos, kényelmes, tökéletesen kialakított, nagyon kényelmes, felvétele és levétele nagyon gyors.

Műszaki adatok:

Anyaga:
latex, poliészter, EVA, poliuretán

Szín:
fekete, fehér, piros

Méret:
11

 

Paraméterek

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EvoPower Grip 3.3 RC Gloves Puma Blac 11 kesztyű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma EvoPower Grip 3.3 RC Puma Blac 11. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Puma EvoPower Grip 3.3 RC Puma Blac 11.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ