Reebok Gymball Red

Termékkatalógus
Reebok Gymball Red
Fitness labda - terhelhetőség: 110 kg,
Kód:  SPTre025nad Termékszám:  SPTre025nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Reebok Gymball Red

Ha épp ideális eszközt keresel a fitnesz gyakorlatokhoz és az egész test erősítéséhez, akkor biztosan értékelni fogod a Reebok Gymball fitnesz labdát. A gimnasztikai labda egyik előnye, hogy használata közben figyelni kell az egyensúly fenntartására is, így olyan kisebb izmokat is használnunk kell, melyeket normál esetben nem erősítünk. A labdával való edzés a nyújtó és erősítő gyakorlatok széles skáláját kínálja. A Reebok Gymball fitnesz labda kiváló minőségű polivinil-kloridból készült, ezért nagyon tartós és akár 200 cm magasaknak is alkalmas. 

A Reebok Gymball fitnesz labda főbb jellemzői

  • Nagy segítség fitnesz gyakorlatokhoz
  • Mivel egyensúlyozni is kell, erősíti a kisebb izmokat is
  • A labdával való edzés az erősítő gyakorlatok széles skáláját kínálja 
  • Kiváló minőségű polivinil-kloridból készül
  • 65 és 75 cm átmérőjű változatban
  • Reebok Gymball 110 kg terhelhetőséggel
  • Piros szín

Sportolóknak, kismamáknak és gyermekeknek

A Reebok Gymball fitnesz labda nem csak különféle típusú edzésekhez készült, hanem különféle embereknek is - aktív sportolók, nem sportolók, kismamák és még gyerekek is használhatják. Sokoldalúan alkalmazható nyújtó gyakorlatokhoz, gerincerősítő tornához, hátfájás csökkentéséhez, de akár a helyes testtartás kialakításában is segíthet. A labda hatékony segítség az izmok - hát, has, fenék, comb, mell, valamint karizmok erősítésében. A Reebok Gymball fitnesz labda a legjobb eszköz a test nyújtására, az izmok erősítésére és az általános fizikai erőnlét javítására. A labdával való edzés ráadásul igencsak szórakoztató is! 

Átmérő:
65 és 75 cm


Megjegyzés:
» Összes gimnasztikai labda és fitness labda

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Reebok Gymball Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reebok Gymball Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Reebok Gymball Red.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ