30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rip Curl kígyómintás bikini szett L-es méretben

Termékkatalógus
Rip Curl kígyómintás bikini szett L-es méretben
Bikini
Kód:  SPT114111 Termékszám:  9345313967314
Rip Curl kígyómintás bikini szett L-es méretben Megszűnt

Rip Curl kígyómintás bikini szett L-es méretben

A női fürdőruha hagyományos bikini kialakítással rendelkezik, így a felső része a háta mögött megköthető, míg az alsó részét az oldalain kötheti meg. A fürdőruha egyéni beállítása lehetővé teszi a tökéletes mozgás szabadságát. A felső rész levehető párnázata biztosabb rögzítést és szebb formálást garantál a kebleinek. A fürdőruhák és a bikinik egyedülálló módon díszítik a lányok és a fiatal nők testét. A szolíd színe és mintázata alkalmassá teszi a strandra és az uszodába, miközben kiemeli a kecses nőies idomokat és a csodálatosan barna bőrét. Készüljön fel a nyárra és szerezze be ezt a lenyűgöző fürdőruhát, amitől mindenkinek eláll majd a szava!

A fürdőruha tulajdonságai

  •  bikini kialakítás
  • a különálló felső és alsó rész összekötésének lehetősége
  • a felső része párnázott 
  • szolíd kígyó mintás
  • elasztikus anyagból
  • L-es méretben

Hola hola, hív a nyár!

Amikor már javában zajlanak az előkészületek a nyári szezonra, akkor a  fürdőruha kiválasztása a készülődés egyik legfontosabb része. Annak eldöntésében, hogy milyen típusú fürdőruhát válasszon, fontos szerepet játszhat az egész napos mozgás és a kényelem szem előtt tartása. A Rip Curl kígyómintás bikini  a kényelmes kialakításának és szabásának köszönhetően lehetővé teszi nem csak a vízben történő mozgást, az úszást, hanem például strandröplabda és vízisí sportokban való részvételt is. Kényeztesse magát azzal a kényelemmel, amit ez az egyedülálló kígyómintás fürdőruha biztosít Önnek! 

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rip Curl kígyómintás bikini szett L-es méretben
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl Snake Tri Set Nine Iron velikost L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rip Curl Snake Tri Set Nine Iron, veľkosť L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Snake Three Nine Iron Set Größe L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Snake Three Nine Iron Set Größe L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ