Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ROMET GAZELA 6

Termékkatalógus
ROMET GAZELA 6
Trekking kerékpár - váz anyaga: alumínium, 24 sebességfokozat, Shimano Alivio RD-T4000 váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, Shimano BR-M200 fékek, tömege: 17,9 kg
Kód:  SPTro0893nad Termékszám:  SPTro0893nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET GAZELA 6

A(z) ROMET GAZELA 6 női kerékpár kiváló választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Arculatát tekintve ez egy ún. cross vagy trekking kerékpár. Elsődlegesen jól karbantartott utakon emelkednek ki pozitív tulajdonságai. Rövidebb utakra a legalkalmasabb, mivel nyerge egyenes háttartást igényel. De nem éppen aranyközépút az országúti és a mountain bike között, inkább a városihoz hasonlít. A(z) Romet kerékpárja összesen 24 áttétellel rendelkezik. A köpenyek átmérője 700C. Ennek köszönhetően képes az aszfalton hatékonyan és gyorsan haladni.

A(z) ROMET GAZELA 6 női kerékpár főbb paraméterei

  • A(z) Trekkinghez kerékpár 24 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumíniumból készült
  • Hidraulikus tárcsafékek
  • Terhelhetősége: 90 kg
  • A kerék átmérője: 700C
  • Rugós villák
  • A(z) ROMET GAZELA 6 kerékpár össztömege: 17,9 kg

A(z) ROMET GAZELA 6 anyaga és menettulajdonságai

A bicikli váza alumínium-csövekből épül fel. Erről a korszerű anyagról elmondható, hogy szinte súlytalan és strapabíró. Ráadásul a rozsda sem árthat neki. Maximális terhelhetősége: 90 kg. A(z) ROMET GAZELA 6 szimpla rugós villával rendelkezik. Legfőbb előnye, hogy egyszerűbb és olcsóbb fenntartani. A villa rugóútja 63 mm, így kiválóan tompítja az apróbb úthibákból származó rezgéseket. A(z) Romet kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátsó féktárcsa mérete 160 mm illetve 160 mm, amely optimális fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET GAZELA 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET GAZELA 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET GAZELA 6.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ