Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ROMET JOLENE 6.1 fehér

Termékkatalógus
ROMET JOLENE 6.1 fehér
5 1 értékelés
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), V-fék Alhonga HJ-811AD7 alu fékek, tömege 14,6 kg
Kód:  SPTro1196nad Termékszám:  SPTro1196nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET JOLENE 6.1 fehér

A mutatós ROMET JOLENE 6.1 fehér gyerek kerékpár nagyszerű választás, ha hosszabb biciklitúrákat tervezel. Arculatát tekintve ez egy hegyi bringa. Legfőképp terepen és erdei ösvényeken emelkednek ki pozitív tulajdonságai. A bicikli váza kényelmesebb testtartást enged, így például hegynek felfelé a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni jobb súlyelosztás mellett. Mindenekelőtt aktív bringás palántáknak tervezték, ezért szinte súlytalan és kormányozni is gyerekjáték. Bringás berkekben ismert Romet biciklije 21 áttétellel rendelkezik. A kerék mérete 26". Így elsősorban 10 vagy több éves, valamint kb. 158 cm magas gyermekek számára javasolt.

  • A tuti MTB bicikli 21 áttétellel rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből készült
  • A jól ismert Romet kerékpárjának elsődleges felhasználási területe: szabadidős
  • A mountain bike kerékpár könnyebb terepre ajánlott
  • A komfortos használat érdekében 152 cm és 152 cm közötti magassággal rendelkező felhasználóknak ajánlott
  • Max. terhelhetősége: 100 kg
  • A köpenyek átmérője: 26"
  • Rugós villák
  • Az oltári ROMET JOLENE 6.1 fehér bicikli össztömege: 14,6 kg
  • Mérete, felépítése és formája alapján női és gyerek modellnek tekinthető
  • Kiegészítők: pedálok a csomagban és tárcsafékekkel
  • A 2021 szezon egyik újdonsága

Az egyedülálló ROMET JOLENE 6.1 fehér menettulajdonságai és anyaga

A bringa váza alumíniumból épül fel. Erről a különleges anyagról elmondható, hogy szinte súlytalan és ellenálló. Ráadásul a rozsdától sem kell félteni. A príma ROMET JOLENE 6.1 fehér hagyományos rugós villával rendelkezik. Legfőbb pozitívuma, hogy egyszerű és olcsó fenntartani. A villa rugóútja 100 mm, így nagyszerűen tompítja az úthibákból származó rázkódásokat. A kerékpárosok számára jól ismert Romet kerékpárját mechanikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátsó tárcsafék mérete 160 mm - 160 mm, amely optimális hatásfokot garantál. A népszerű Romet bringáját nagyon hatékony V-fékekkel szerelték fel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET JOLENE 6.1 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET JOLENE 6.1 white. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET JOLENE 6.1 white.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ