30 dnů na vrácení Shop roku

ROMET ORKAN 3 D

Termékkatalógus
ROMET ORKAN 3 D
Cross kerékpár - váz anyaga: alumínium, 24 sebességfokozat, Shimano Deore RD-M591 váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, Shimano BR-TX805 fékek, tömege: 13,9 kg
Kód:  SPTro0907nad Termékszám:  SPTro0907nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET ORKAN 3 D

A(z) ROMET ORKAN 3 D női kerékpár ideális választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Fajtáját tekintve ez egy ún. trekking, vagy cross kerékpár. Főleg városban és kerékpárutakon emelkednek ki pozitívumai. Városi közlekedésre a legideálisabb, mivel üléspozíciója egyenes testtartást igényel. De nem nevezhető aranyközépútnak az országúti és a mountain bike között, inkább városinak tekinthető. A(z) Romet által megálmodott kerékpár 24 fokozattal rendelkezik. A köpenyek mérete 700C. Ebből kifolyólag képes az aszfalton hatékonyan és gyorsan haladni.

A(z) ROMET ORKAN 3 D női kerékpár legfőbb tulajdonságai

  • A(z) Cyclocross kerékpár 24 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövek felhasználásával készült
  • A trekking kerékpár kerékpárutakhoz ajánlott
  • Max. terhelhetősége: 90 kg
  • A kerekek átmérője: 700C
  • Rugós villák
  • A(z) Cyclocross kerékpár Hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET ORKAN 3 D bicikli össztömege: 13,9 kg

A(z) ROMET ORKAN 3 D menettulajdonságai és anyaga

A váz alumíniumból készült. Erről a modern anyagról elmondható, hogy könnyű és nagyon tartós. Más fémekkel ellentétben a rozsdától sem kell félteni. A váz maximális terhelhetősége: 90 kg. A(z) ROMET ORKAN 3 D rugós villával rendelkezik. Legfőbb előnye, hogy egyszerű és olcsó fenntartani. A villa rugóútja 63 mm, így ügyesen tompítja az úthibákból származó mikrorezgéseket. A(z) Romet kerékpárját mechanikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátsó tárcsa mérete 160 mm illetve 160 mm, amely kiváló hatásfokot garantál.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET ORKAN 3 D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET ORKAN 3 D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET ORKAN 3 D.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ