Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ROMET ORKAN 4 D

Termékkatalógus
ROMET ORKAN 4 D
Cross kerékpár - cyclocross, 28" és 28"/700C, női, rugós villa, sport kerékpár, alumínium váz, 430 mm vázmagassággal, pedálok a csomagban és tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 120 kg, 2021-es modellév
Kód:  SPTro1125nad Termékszám:  SPTro1125nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET ORKAN 4 D

A ROMET ORKAN 4 D cross kerékpárt azoknak a felhasználóknak tervezték, akik szeretik a természetet és a városi közlekedést egyaránt. Bátran indulhatsz nagyobb igényű útra, legyen szó akár aszfaltozott útról, erdei ösvényről vagy földútról. Összesen 27 elérhető sebesség áll a rendelkezésedre, amelyeket az aktuális vezetési stílusodnak és a terepnek megfelelően szabályozhatsz. A megbízható Shimano Alivio RD-T4000 váltó gondoskodik a biztos sebességváltásról. A kerékpár alumínium szerkezete garantálja az alacsony tömegét a könnyű kezeléshez. A ROMET ORKAN 4 D cross kerékpár teleszkópos villával készült a maximális kényelem érdekében. A Shimano hidraulikus fékek érdeme a megbízható és biztonságos, azonnali megállás még nagyobb sebesség esetén is.

A ROMET ORKAN 4 D, 18" cross kerékpár főbb jellemzői

  • Férfi sport cross kerékpár
  • A ROMET ORKAN 4 D cross kerékpár alkalmas a burkolt és burkolatlan utakra
  • Minőségi alumínium kétkamrás felnikkel
  • Erős és könnyű alumínium váz
  • Teleszkópos villa a kényelmes utazáshoz
  • ROMET ORKAN 4 D kerékpár 27 állítható sebességgel
  • Minőségi nyereg a maximálisan komfortos vezetésért
  • ROMET ORKAN 4 D cross kerékpár megbízható Shimano hidraulikus fékekkel
  • Szín: kék

Könnyű és tartós alumínium váz

A ROMET cross kerékpárt a kényelmes és megbízható sport kerékpározáshoz tervezték, legyen szó akár a közepesen nagy igényű vagy a könnyebb terepről. A prémium minőségű alumínium váznak hála a kerékpár rendkívül könnyű és ellenálló. A kivételes minőségű nyereg gondoskodik a kényelmes kerékpározásról még hosszabb utak esetén is. Az FP-920 alumínium pedálokat fényvisszaverő üveg teszi teljessé, könnyedén bírják még az intenzív pedálozást is, amely gyakran fordulhat elő például extrém körülmények között vagy felfelé az emelkedőn.

ROMET ORKAN 4 D cross kerékpár prémium alumínium kormánnyal

A ROMET ORKAN 4 D cross kerékpár szilárd Romet alumínium kormánnyal biztosítja a tökéletes támaszt, alumínium duplafalú felnikkel érkezik. A ROMET ORKAN 4 D kerékpár sportos kialakítása könnyedén veszi a változatos terepet. Biztosan nem okoz csalódást sem a közúton, sem pedig az olyan burkolatlan, enyhén vagy közepesen nehéz terepen, mint például az erdei ösvény vagy a földút, pontosan ezért remek választás a kerékpáros útra és a nehezebb terepre is.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET ORKAN 4 D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET ORKAN 4 D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET ORKAN 4 D.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ