Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salomon Speedcross 3 GTX® Sárga arany / sugárzó piros / fekete 11

Termékkatalógus
Salomon Speedcross 3 GTX® Sárga arany / sugárzó piros / fekete 11
Cipő férfi futó gyorsasági edzések nedves vagy hideg körülmények között, mérete UK 11
Kód:  SPT10840 Termékszám:  887850846978 Gyártó honlapja:
Salomon Speedcross 3 GTX® Sárga arany / sugárzó piros / fekete 11 Megszűnt

Salomon Speedcross 3 GTX® Sárga arany / sugárzó piros / fekete 11

Salomon Speedcross 3 GTX egyik legkelendőbb modell a férfi futócipő. Nem is olyan mellékesen - kis súly, tökéletes veszi körbe a lábak és a jó tapadást minden felületen olyan tulajdonságok, könnyen beleszeret minden futó. Akár lelkes amatőr vagy egy tapasztalt profi. A cipő Salomon Speedcross 3 GTX támaszkodhatnak. Ez már a legújabb technológiával, a kényelmes és egészséges fut. 

legfontosabb jellemzői

  • Kis súly és pontos enlacement láb
  • Gore-Tex technológia garantálja, hogy tartsa a láb szárazon
  • Vontatási és a jó kapcsolatot a föld minden körülmények között
  • Podešel speciális Mud & Snow Contagrip
  • antibakteriális talpbetét

Futás a modern kor

A kombináció több innovatív elem a szervezete működését a következő szintre, miközben az egészséges és hasznos, hogy a szervezetben futó technika. A szabadalmaztatott talp Mud & Snow Contagrip biztosít kényelmes futás télen is, mert függetlenül a felület nem hagy nyomot. Öntött EVA középtalp hab biztosítja a könnyű párnázottságot és kellő stabilitást. Povrch boty kryje nepromokavá Gore-Tex vrstva, která je navržena pro použití i v extrémních podmínkách. Egyesíti a legjobb védelmet a víz, és ezzel egyidejűleg maximalizálják a szellőzést.

A listát a látnivalók ezt a modellt arra a következtetésre jutott a hármas technológiák az Ön kényelmét - antibakteriális OrthoLite talpbetét gondoskodik az egészséges környezetet a láb alatt is nagyon hosszú távon. Sensifit rendszer biztosítja a tökéletes pontossággal csomagolást a lábad, és biztosítja a szükséges védelmet. Fastners Quicklace majd húzza meg a cipő alatt egyetlen mozdulattal, és azonnal távozzon.

súly:
340 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Speedcross 3 GTX® Yellow gold/radiant red/black 11. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon Speedcross 3 GTX® Yellow gold/radiant red/black 11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 3 GTX® Gelbgold / strahlend rot / schwarz 11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 3 GTX® Gelbgold / strahlend rot / schwarz 11.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ