Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Salomon Speedcross 3 világos kék / bl / 12,5 radiant.r

Termékkatalógus
Salomon Speedcross 3 világos kék / bl / 12,5 radiant.r
Cipő férfi fut be minden terepen, szín fekete / fekete / metál-X, UK 12,5
Kód:  SPT10828 Termékszám:  887850865603 Gyártó honlapja:
Salomon Speedcross 3 világos kék / bl / 12,5 radiant.r Megszűnt

Salomon Speedcross 3 világos kék / bl / 12,5 radiant.r

Ön szerelmeseinek mozgás a természetben? Ha tetszik kényelmes cipőt, amelyben úgy érzi, mint egy felhő? Chcete botu, které ochrání vaše chodidlo a kotník před zraněním při sportovním výkonu? Mindezen paraméterek egybekelt egy cipő Salamon Speedcross harmadik

Válassza ki a megfelelő - Salomon

  • Férfi cipő minden terepre
  • Nagyon erős, párnázott talp
  • Anatómiailag formált belső cipő
  • Kemény és tartós anyag a felső része a lábbeli
  • Könnyen nyakkendő és függetleníteni
  • Cipő méret: UK 12,5

Foot száraz

Sportcipő Speedcross lesz támasza minden körülmények között, még a zord időjárás. Abszolút briliáns feldolgozása kezdődik a talpa atípusos, amely biztosítja a megfelelő tapadást során sporttevékenység havon, sárban vagy agyag. Középtalp öntött EVA hab, amely jellemezte jelentős rugalmasságot, kiváló támogatást és a nagy anatómiai tartóláb.

OrthoLite talpbetét készült az azonos nevű hab és EVA sarok ék. Ez az anyag az Ön szárazabb, hűvösebb és egészségesebb környezet a cipőben, hogy a használat során. Tövénél a cipő anyaga véd a nedvesség és a sár. A felső része a cipő modellezi egy nagyon erős és légáteresztő anyag, amely együtt Sensifit teremt erős támogatást a lábát.

Technológiák alkalmazásával Quicklace könnyen meghúzható és oldható minimalista fűzővel. Quick Fit zseb lehetővé teszi a könnyű tárolás a gyomrában csipkék cipő. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant.r 12,5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant, UK 12,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant.r 12,5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 3 bright blue/bl/radiant.r 12,5.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ