Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Salomon Speedcross Vario W fekete / pink / CLD 7

Termékkatalógus
Salomon Speedcross Vario W fekete / pink / CLD 7
Cipő női futó, alkalmas keményebb és kövezett utak, fekete színű / pink / CLD, UK 7
Kód:  SPT10860 Termékszám:  887850704940 Gyártó honlapja:
Salomon Speedcross Vario W fekete / pink / CLD 7 Megszűnt

Salomon Speedcross Vario W fekete / pink / CLD 7

Salomon Speedcross Vario egyik legkelendőbb modellek nyomvonal-runnigové cipő. Nem is olyan mellékesen - kis súly, tökéletes veszi körbe a lábak és a jó tapadás nedves felületen nehezebb és olyan tulajdonságok, könnyen beleszeret minden futó. Akár lelkes amatőr vagy egy tapasztalt profi. Díky jemnějšímu vzorku podešve je vhodná i na tvrdší, zpevněné i dlážděné cesty. Cipők a legújabb technológia a kényelmes és egészséges fut. Különösen értékelni precíz vágás, speciális betét tökéletes összehangolása a lábát a cipő, Fastners Quicklace és vízálló.

legfontosabb jellemzői

  • Kis súly és pontos enlacement láb
  • Vontatási és a jó kapcsolatot a talajjal
  • Különleges Contagrip talp finom szerkezete keményebb felületen
  • Középtalp öntött EVA hab
  • antibakteriális talpbetét
  • Quicklace gyors szigorítása fűzők egy kézzel
  • Sensifit rendszer betéttel a maximális kényelem EndoFit
  • Anyaga vízálló anyagból és háló

Futás a modern kor

A kombináció több innovatív elem a szervezete működését a következő szintre, miközben az egészséges és hasznos, hogy a szervezetben futó technika. A szabadalmaztatott talp Contagrip biztosít kényelmes futó nehezebb felületeken. Öntött EVA középtalp hab biztosítja a könnyű párnázottságot és kellő stabilitást.Felületi a cipő kiterjed vízálló szövet és háló. Van is egy védelem a sár és a nedves alján a cipő. 

A listát a látnivalók ezt a modellt arra a következtetésre jutott a hármas technológiák az Ön kényelmét - antibakteriális OrthoLite talpbetét gondoskodik az egészséges környezetet a láb alatt is nagyon hosszú távon. Sensifit rendszer biztosítja a tökéletes pontossággal csomagolást a lábad, és biztosítja a szükséges védelmet. Fastners Quicklace majd húzza meg a cipő alatt egyetlen mozdulattal, és azonnal távozzon. 

méret:
40.5 EU

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Speedcross Vario W Black/hot pink/cld 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon Speedcross Vario W Black/hot pink/cld 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross Vario W Schwarz / hot pink / CLD 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross Vario W Schwarz / hot pink / CLD 7.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ