Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salomon XA PRO 3D CSWP J YE / ALPHA YELL / CLD UK 35

Termékkatalógus
Salomon XA PRO 3D CSWP J YE / ALPHA YELL / CLD UK 35
Cipő Baba vízálló membrán ClimasShield, védi lábát a nedves, latyakos, sáros időben vel. UK 35
Kód:  SPT18959 Termékszám:  889645058351 Gyártó honlapja:
Salomon XA PRO 3D CSWP J YE / ALPHA YELL / CLD UK 35 Megszűnt

Salomon XA PRO 3D CSWP J YE / ALPHA YELL / CLD UK 35

Vezetünk be egy egyedülálló gyermek cipő Salomon jelölt XA PRO 3D CSWP J. Emellett neotřelého tervezés hangolt többnyire sárga cipő funkciók tökéletes kombináció több innovatív elem. Vízálló és lélegző védelem CLIMASHIELD vízálló bakancs fogja tartani a gyerekek lába száraz és kényelmes, még a nagyon hosszú távon. Salomon hogy mindig a legújabb technológia a kényelmes és egészséges fut.

Contagrip talp kombinációja egy speciális gumi, ami alkalmassá teszi bármilyen felületre, és kiváló tapadást biztosít minden időben. Ez használ a tökéletes kombinációja a speciális alkatrészeket, csúszásgátló gumi kapacitásokat. Ugyancsak nem hagy csíkot a padlón! Középtalp öntött EVA hab biztosítja a könnyű párnázottságot és a stabilitás. A tényleges talpbetét készült stancolt EVA hab, amely hagyományosan támogatja a nagy tompítása és csúszik a cipő.

Legfontosabb jellemzők

  • Sokoldalú baba cipő, vízálló membrán vízálló CLIMASHIELD
  • Vagy Contagrip talp kiváló tapadást és csúszásgátló képesség
  • antibakteriális Agion
  • Sensifit rendszer veszi körül a láb
  • Quicklace gyors szigorítása csipkék az egyik kezével, beleértve zsebek fűzők
  • Védőanyag és szintetikus lábujj védelem
  • Különleges EVA hab támogatja a tökéletes párnázottságot, a stabilitás és a csúszás
  • Vontatási és a jó kapcsolatot a talajjal

Ha kipróbálod, akkor nem akar mást!

Különösen értékelni precíz vágás, egy speciális betét, amely tökéletesen illeszkedik a lábak, a védőanyag tövénél és szintetikus lábujj védelem. Kiváló légáteresztő és gyorsan száradó, miközben speciális textil béléssel, mely szintén ellenáll a mechanikai sérülésektől és kopásálló. Sensifit rendszer veszi körül a lábát, és kényelmes, biztosítja a pontos és biztonságos illeszkedést. Agion antibakteriális kezelés biztosítja az egészséges környezetet a láb.

Fastners és varrott nyelv

Csipke Quicklace lehetővé teszi, hogy húzza cipőt alatt egyetlen mozdulattal, és azonnal távozzon. Minimalista, de erős cipőfűző együtt egy egyedi mechanizmus lehetővé teszi a rendkívül gyors alkalmazkodást a lábát. Könnyebb kötözés és a későbbi leválasztó egyszerűen nem létezik! Delight és praktikus zseb, könnyen elrejthető a csipkék. Egy másik kényelem elemeket varrtak nyelv, amely összeköti ruhával öv felső réteg. Hála a gyártók minimalizálja a behatolást a szennyeződés és a kövek belsejében Salomon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D CSWP J YE/ALPHA YELL/CLD EU 35. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon XA PRO 3D CSWP J YE/ALPHA YELL/CLD EU 35. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D CSWP J YE / ALPHA YELL / CLD UK 35. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D CSWP J YE / ALPHA YELL / CLD UK 35.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ