A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Velikonoce HU

Salomon XA PRO 3D téli TS CSWP J Blue ama / Bl UK 35

Termékkatalógus
Salomon XA PRO 3D téli TS CSWP J Blue ama / Bl UK 35
4,0 1 értékelés
Cipő Gyermekek és teljesen vízálló bélés van egy szép szőrzet, tökéletes illeszkedést és ajánlat tapadás semmilyen tevékenységet a hűvös, párás környezetben, mérete UK 35
Kód:  SPT18940 Termékszám:  889645079448 Gyártó honlapja:
Salomon XA PRO 3D téli TS CSWP J Blue ama / Bl UK 35 Megszűnt

Salomon XA PRO 3D téli TS CSWP J Blue ama / Bl UK 35

Gyerekcipők Salomon a téli időszak során, ami a tapasztalat a márka cipőbolt a legnehezebb körülmények között. Számos forma és az anyag tulajdonságait, így tökéletesen illeszkedik nagyon aktív mozgás után nehéz terepen. A belső alakja a cipő ebben az összefüggésben úgy tervezték, maximális tekintettel a kényelem és a biztonság a lábát. Anyag és stílus a varrás a cipő nagyon ellenálló a kárt.

kulcsfontosságú technológiák

  • Melegség a hó és a hideg
  • Contagrip talp csúszásgátló
  • Kényelmes EVA bélés
  • A rendszer az Ön kényelmét Sensifit
  • Porvch és vízálló
  • Szövet öv húzta végig a nyelv, amely megakadályozza a behatolást a szennyeződés és a kövek

soha nepromoknou

Vízálló anyaga ez a csizma mellett okos és gyakorlat-orientált tervezés garancia teljes biztonságot nem csak a nedvességtől és az esőtől, hanem sár és más csalik terepen. A láb van ez a cipő állandóan száraz. Ők tervezték a hideg időjárás, így tartsa a lábfejet meleg keresztül a meleg és kényelmes bélés Thinsulate ™. A másik elem a kényelem és a biztonság, a belső bélés EVA hab.

teljes stabilitás

Cipő tökéletesen kész siklik hó vagy csúszós sár. Hála talp erős és mély mintázat nesmeknou és lehetővé teszi bizonyos és határozott lépéseket. A nagyobb jelentőséget, valamint a szilárd körülvegye ügyes fűzés rendszer tépőzáras dopnutím, erősíti a láb és átadja helyét a stabilitást.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP J Blue Yonde/Bl EU 35. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP J Blue Yonde/Bl EU 35. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D WINTER TS CSWP J Blau yond / Bl UK 35. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D WINTER TS CSWP J Blau yond / Bl UK 35.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ