AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sapkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Méret
56
(2)
58
(2)
M/L
(1)
UNI
(66)
Sapka típusa
Baseball sapka
(75)
Sapka
(11)
Símaszk
(4)
Rendeltetés
Férfi
(4)
Gyerekeknek
(5)
Uniszex
(76)
Szűrés

A sapka mind a felnőttek, mind a gyermekek ruhatárának szerves részét képezi. A különféle sapkák télen és nyáron, sportoláshoz, munkához és szabadidős tevékenységekhez egyaránt használhatóak, és a funkcionalitás mellett a viselőjük egyedi stílusát is kiemelhetik. Milyen sapkák léteznek és hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Olvass tovább és merülj el a sapka, fejpánt, maszk és egyéb hasznos kiegészítők világában.

Tovább

A sapka egy funkcionális és stílusos kiegészítő

A sapkákat mindannyian használjuk. Egy megfelelő sapka a hideg időben megvéd minket a hidegtől, nyáron pedig a leégéstől és a hőgutától. Sokak számára a sapka emellett egy nagyon jellegzetes kiegészítő, amely kiemeli az öltözéküket és az egyedi stílusukat. A különböző sporttevékenységek során is nélkülözhetetlen egy jó minőségű sapka.

Milyen sapkák kaphatóak a boltunkban?

A széles választék nem csak a sportsapkákat, hanem a szabadidős sapkákat is magában foglalja. Nézd meg, milyen sapkák kaphatóak nálunk, és azt, hogy az egyes sapka típusok milyen tevékenységekhez alkalmasak.

A kerékpáros sapka több mint egy divatos kiegészítő

kerékpáros sapka minden szenvedélyes kerékpáros számára elengedhetetlen felszerelés. Kialakításuknak köszönhetően megvédenek akkor is, ha zord időjárási körülmények közt tekerünk. A melegben elvezetik az izzadságot, és még a láthatóságot is javítják az úton. Léteznek klasszikus kerékpáros sapkák tavaszi/őszi és téli használatra, speciális sapkák, amelyeket a sisak alatt viselhetünk, téli kerékpáros maszkok, amelyek az arcot is védik, és téli sapkák, amelyeket a sisak alatt hordhatunk. Praktikus kiegészítő minden kerékpáros számára a sisakhuzat.

A sapka egy univerzális (nem csak) nyári kiegészítő

sapka védi a fejet a hőtől és a hidegtől egyaránt, továbbá csökkenti a napfény negatív hatásait, segít megelőzni az arc leégését, és védi a szemet a naptól. Egy minőségi sapka kiválóan alkalmas sporttevékenységekhez és normál mindennapi viselethez egyaránt. A színek, formák és stílusok széles választéka biztosítja, hogy mindenki választhasson egy jól illeszkedő és stílusos darabot.

A sapkák nagyon népszerűek a teniszezők körében, mivel árnyékolják a szemet. Ha szereted ezt a sportot, nézd meg a baseball sapkák és fejpántok kategóriánkat.

A sapka nem megfelelő a számodra? Próbáld ki a fejpántot!

A fejpántok ideálisak a hidegebb, de nem kifejezetten téli időjáráshoz, de nyáron is számíthatsz rájuk. Részben melegen tartják a fejet és a füleket, a sportmodellek pedig felszívják az izzadságot is, így az nem folyik a szemedbe. A fejpántok sport és funkcionális változatban is kaphatók. A nők és lányok számára, akik a fejpántot divatos kiegészítőként is szeretik használni, kaphatóak különféle szövet fejpántok.

kerékpáros sapkák
Kerékpáros sapka

sport fejpántok
Fejpánt

siltes sapkák, sapka
Sport siltes sapka

Sísapkák és maszkok

sísapkák és a maszkok kifejezetten a síelés szerelmeseinek készültek. Rendkívül melegek, gyakran vízállóak és tökéletesen megvédenek a hidegtől, a széltől és a fagyástól. Ezek a téli sapka változatok sportágtól függően változhatnak, mivel - sífutó-, sí- és freestyle sapkák és maszkok is kaphatóak. Ezeket a sapka típusokat többféle változatban is megtalálhatod.

A minőségi sísapka a mindennapi viselethez is megfelel a fagyos téli napokon.

A gamer és filmes tematikájú sapkák kiemelik a személyiségedet

Egy gamer sapka nem csak a lelkes számítógépes játékosok stílusát emelheti ki. Ha nem kifejezetten funkcionális sapkákat keresel, hanem inkább valami stílusosat, akkor ebben a kategóriában is találhatsz kincseket. Tudasd a világgal, hogy melyik játékot szereted, támogasd kedvenc alkotóidat, vagy szerezz be egy sapkát a kedvenc filmed vagy sorozatod témájával. Gyerekek és felnőttek egyaránt találnak eredeti darabokat ebben a kategóriában is.

i

Zenész sapkák

Egy sapka vagy baseball sapka segítségével a kedvenc zenei stílusodat is kifejezheted.

A horgász sapka kifejezetten a szabadtéri sportok szerelmeseinek készült

horgász sapkák külön kategóriát képeznek, mivel a horgászat szerelmeseinek speciális igényeihez tervezték őket. Választhatsz funkcionális sapkákat, praktikus horgász sapkákat és meleg, téli sapka változatokat is, amelyek biztosítják a szükséges hőkomfortot a vízparton is. Természetesen minden sapka népszerű horgászszínekben is kapható.

A sapkák elengedhetetlenek a babák számára

baba sapkák nélkülözhetetlen elemei a kicsik ruhatárának. A csecsemők és kisgyermekek hőszabályozása még nem teljesen fejlett, ezért a fejüket a lehető legalaposabban kell védeni a hidegtől és a melegtől egyaránt. A kisbabáknak még minden időjárási körülmények között sapkát kell viselniük. Ebben az esetben is számos lehetőség közül választhatunk, és természetesen az évszaknak nagy szerepe van a választásban. Kaphatóak meleg téli sapkák, praktikus, egész évben használható univerzális sapka változatok vagy könnyű sapkák a nyári időjáráshoz.

símaszk
Símaszk

horgász sapkák
Horgász sapka

baba sapkák
Baba sapka

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sapkát?

A sapka egyszerre funkcionális és stílusos kiegészítő, ezért fontos, hogy igazán körültekintően válasszuk ki, és ne csak a dizájnt vegyük figyelembe. A kiválasztás során összpontosíts arra, hogy hol és mikor fogod viselni a sapkát. Elvárod-e, hogy funkcionális legyen, és természetesen a méret sem elhanyagolható szempont. Az alábbiakban az egyes paramétereket vesszük közelebbről szemügyre.

Ki fogja viselni a sapkát?

A kiválasztáskor mindenekelőtt határozd meg, hogy milyen célt szolgál majd a sapka.

  • A női sapkák általában kisebb kerületűek és nőiesebb árnyalatokban készülhetnek.
  • A férfi sapkák nagyobb fejkörfogatúak, valamint számos szín és stílus közül lehet választani.
  • Az uniszex sapkák bármilyen fejkörfogathoz igazodnak.
  • A gyermek sapka változatok vidám színekben vagy különböző karakterekkel készülhetnek.

Milyen méretű sapka megfelelő a számomra?

A sapka méretét elsősorban a rendeltetése határozza meg. Ha azonban biztos akarsz lenni abban, hogy a sapka tökéletesen illik rád, akkor a méretét is figyelembe kell venned. Az S vagy akár M jelzésű modellek kisebb fejkörfogatúak, és inkább a nők számára alkalmasak. Az M és L jelzésű modellek férfiaknak alkalmasak. A gyermek sapkák életkor vagy centiméterben kifejezett fejkörfogat szerint választhatóak.

i

A sapka méretek és címkék gyakran gyártónként változnak, ezért nincs általános útmutató a megfelelő méret kiválasztásához. Az egyes termékek leírásában azonban általában megtalálható a sapka kerülete centiméterben, ami biztosan segít a választásnál.

Milyen anyagokból készülhetnek az egyes sapka típusok?

A sapkák anyagösszetétele kialakításuk és rendeltetésük szerint változik. A gyártók általában többféle anyagot kombinálnak, hogy a sapka ne csak kényelmes, hanem funkcionális is legyen. Melyek a leggyakrabban felhasznált anyagok?

  • A pamut természetes, légáteresztő és kényelmes anyag. Ideális a stílusos sapkák készítése során, könnyen tisztítható és képes az izzadságot is felszívni.
  • A poliészter egy szintetikus anyag, amely ellenáll a gyűrődésnek, a fakulásnak, a víznek és az izzadságnak. Gyorsan szárad és alkalmas a sport sapka változatok gyártásához.
  • Az akril egy könnyű, puha és meleg anyag, amely a gyapjúhoz hasonló. Jó választás a téli sapkák készítéséhez, de kevésbé lehet légáteresztő.
  • A gyapjú egy természetes anyag, amely ideális a téli sapkákhoz. Meleget és hő megtartást biztosít, de viszkethet tőle a bőröd.
  • A nylon egy nagyon tartós és könnyű szintetikus anyag. Vízálló és gyorsan száradó, gyakran használják az outdoor sapka változatok gyártásához.
  • A fleece egy puha és meleg szintetikus anyag, amely magas szintű hőszigetelést biztosít. Könnyen karbantartható és gyorsan szárad.
  • A poliakril az akrilhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de általában erősebb és tartósabb. Gyakran használják a kötött sapkák készítésénél.
  • Az elasztán (más néven Lycra) egy rendkívül rugalmas anyag, amelyet arra használnak, hogy más anyagokhoz nyújtást adjanak.

Ha egy sportos sapka érdekel, a bal oldali parametrikus szűrőben a sapkák az ajánlott tevékenység szerint szűrhetőek.

A modern sapka a stílusok sokaságát kínálja

A sapka kiválasztásakor természetesen a kinézet is szerepet játszik. A modern sapkák valódi választási szabadságot kínálnak - minden típusú sapka rengeteg színben kapható, így szinte bármilyen színből választhatsz. A sapkák lehetnek visszafogottak és egyszerűek, valamint merészek és tele mintákkal vagy képekkel díszítettek. Rajtad áll, hogy melyik sapkában szeretnél tündökölni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Marvel - Avengers Metal Logo - sapka Szállításra kész > 5 db
Baseball sapka - Marvel motívum,,
9 490 Ft

93 termék
Marvel - Avengers Metal Logo - sapka - Baseball sapka Típusok
5,0
Marvel - Avengers Metal Logo - sapka
Baseball sapka - Marvel motívum,,
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb698
Marvel Classic Red and White Logo - baseballsapka - Baseball sapka Típusok
5,0
Marvel Classic Red and White Logo - baseballsapka
Baseball sapka - Marvel motívum, méret: UNI, strapback és egyenes silt, gyerek,
7 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb540
5,0
RETLUX RLB 101 VILÁGÍTÓ, SÁRGA
Sapka - uniszex, amihez ajánlott: szabadidős, túrázás, futás, utazás és horgászat, fényvisszaverő és sárga színű, rendeltetés:
3 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL032
RETLUX RLB 102, VILÁGÍTÓ, KÉK
Sapka - uniszex, amihez ajánlott: szabadidős, túrázás, futás, utazás és horgászat, kék színű, rendeltetés:
1 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RETMUL031
Star Wars - Galaxis - sapka
Baseball sapka - Csillagok háborúja motívum, méret: UNI, snapback és egyenes silt,,
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0302a
Tekken 8 - Vintage Baseball Cap - baseballsapka
Baseball sapka - Tekken motívum,,
7 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2436
Assassins Creed Mirage - Crest - baseballsapka
Baseball sapka - Assassin's Creed motívum, méret: UNI, ívelt silt, felnőtteknek,
7 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2280
Star Wars - Plakát - sapka
Baseball sapka - Csillagok háborúja motívum, méret: UNI, snapback és egyenes silt,,
6 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0302b
Star Wars - Snapback Cap - baseballsapka
Baseball sapka - Csillagok háborúja motívum, egyenes silt,, anyaga: Pamut/Poliészter
5 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2453
Star Wars - SW Logo - baseballsapka
Baseball sapka - Csillagok háborúja motívum, ívelt silt,, anyaga: poliakril
9 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2451
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOTO34035
Assassins Creed Mirage - Logo - baseballsapka
Baseball sapka - Assassin's Creed motívum, méret: UNI, ívelt silt, felnőtteknek,
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2282
Red Bull KTM Pace Trucker Cap
Baseball sapka - MXGP motívum, méret: UNI,,
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MOTO35177
Assassins Creed Mirage - Logo - baseballsapka
Baseball sapka - Assassin's Creed motívum, méret: UNI, ívelt silt, felnőtteknek,
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2281
The Witcher - Xintrea
Baseball sapka - The Witcher (Vaják) motívum, méret: UNI, ívelt silt, felnőtteknek,
9 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2270
World of Warcraft - Lions Head - baseballsapka
Baseball sapka - World of Warcraft motívum, méret: UNI, felnőtteknek,
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2181
VELAMP CAP09
Sapka - uniszex, amihez ajánlott: túrázás, futás, hiking, horgászat és sportvadászat, fehér színű, rendeltetés:
4 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STORAS011
4,6
Sulov ELASTIC SENIOR, L/XL méret
Símaszk - Többfunkciós, rugalmas, arc- és nyakvédelem, gyorsan szárad, időjárásálló és ellenálló a mikroorganizmusokkal szemben, 100% poliészter
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT4209
4,3
DOOM - baseballsapka
Baseball sapka - DOOM motívum, méret: UNI, snapback, felnőtteknek,
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb537
5,0
Sulov ELASTIC JUNIOR, méret 10-14 év
Símaszk - többfunkciós, elasztikus, arc- és nyakvédő, gyorsan szárad, ellenáll az időjárásnak és mikroorganizmusoknak, 100% poliészter
2 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTrul191
5,0
Pokémon - Multi Pop Art - baseballsapka
Baseball sapka - Pokémon motívum, méret: UNI, snapback és egyenes silt, felnőtteknek,
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0083
5,0
Star Wars: Text Logo - baseball sapka
Baseball sapka - Csillagok háborúja motívum, méret: UNI, snapback és nyomattal, felnőtteknek,
7 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0849
4,5
Sulov FLEECE SENIOR, L/XL méret
Símaszk - polár, multifunkcionális, rugalmas, arc- és nyakvédelem, jó szigetelő tulajdonságok, minimális nedvszívás, gyorsan szárad, időjárásálló és ellenálló a mikroorganizmusokkal szemben, 100% poliészter
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT4207
4,5
Star Wars - Logo - baseballsapka
Baseball sapka - Csillagok háborúja motívum, méret: UNI, egyenes silt, felnőtteknek,
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2142

Sapkák

Sapkák

A Sapkák kategóriában összesen 93 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sapkák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább sapkák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sapkák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sapkák vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ