A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Sava Road Carbon 5.1

Termékkatalógus
Sava Road Carbon 5.1 + 15 év garancia a vázra
Országúti kerékpár - váz anyaga: karbon, 22 sebességfokozat, SRAM RD FORCE váltó, rugózás nélküli, SRAM BR FORCE REAR 10MM NUT 11 BR FORCE FRONT 30MM NUT fékek, tömege: 7,9 kg
Kód:  SPTsav047nad Termékszám:  SPTsav047nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sava Road Carbon 5.1

A(z) Sava Road Carbon 5.1 kerékpár ideális választás, ha sok időt szeretnél a szabadban tölteni. Típusát tekintve ez egy verseny- kerékpár. Legfőképp aszfalton vagy más kemény felületen emelkednek ki pozitív tulajdonságai, ahol versenyre kel a széllel. A kerékpár minden alkatrészét nagyobb sebesség elérésére tervezték: pehelykönnyű váz, hosszabb pedálok, valamint szűkebb köpeny és futófelület. A(z) Sava által tervezett kerékpár 22 áttételi fokozattal rendelkezik. A köpenyek mérete 700C. Ebből adódóan képes az aszfalton gyorsan és simán haladni.

A(z) Sava Road Carbon 5.1 univerzális kerékpár lényegesebb sajátosságai

  • A(z) Országúti kerékpár 22 fokozattal rendelkezik
  • Az országúti kerékpár országútra ajánlott
  • A karbonból készült váz erős és képes elnyelni a rázkódásokat
  • Max. terhelhetőség: 120 kg
  • A kerekek mérete: 700C
  • Hardtail (felfüggesztés nélküli) kerékpár
  • A(z) Országúti kerékpár V-brake fékekkel rendelkezik
  • A(z) Sava Road Carbon 5.1 bicikli súlya: 7,9 kg

A(z) Sava Road Carbon 5.1 menettulajdonságai és anyaga

A váz szénszálakból épül fel. Erről a korszerű anyagról elmondhatjuk, hogy nagyon könnyű, ellenálló és flexibilis. Egyetlen hátulütője, hogy egy nagyobb ütközésnél hajlamos összetörni. A váz terhelhetősége: 120 kg. A(z) Sava Road Carbon 5.1 nem rendelkezik semmilyen lengéscsillapítóval vagy rugóval, így kevesebb dolog mehet tönkre rajta. A(z) Sava kerékpárját erős V-fékekkel látták el.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sava Road Carbon 5.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sava Road Carbon 5.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sava Road Carbon 5.1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ