A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Savage Gear 3D Horny Herring 80 8cm 13g SS

Termékkatalógus
Savage Gear 3D Horny Herring 80 8cm 13g SS
Csali hossza 8 cm, súlya 13 g
Kód:  RYB934NAD Termékszám:  RYB934NAD
Savage Gear 3D Horny Herring 80 8cm 13g SS Megszűnt

Savage Gear 3D Horny Herring 80 8cm 13g SS

Támogatja a halászatot, vagy csak nagyszerű kikapcsolódást követel a kemény munka után? Annak érdekében, hogy a vadászat sikeres legyen, nem csak a türelem és a jó rúd elég. Nagyszerű érdeme van a választott csalinak is. Kis hüllők készült kis hering, hogy vonzza a széles körű ragadozó édesvízi vagy tengeri hal. A Horny Herring tökéletes csali nagyszerű ragyogással úszik és táncol a felszín alatt. Mind a VMS-nek köszönhetően - egy élő mozgásrendszer. Ez a tökéletes csali a pisztráng, a tengeri farkas, a sügér vagy a csuka.

Főbb jellemzők

  • Tökéletes részletek és reális megjelenés
  • Hosszú dobásokhoz acélból és volfrámból készült test
  • Élő mozgásrendszer VMS
  • Nagy csali nem csak pisztrángért
  • Méretek: hossza 8 cm, súly 13 g

Reális mozog

A Horny Herring egy teljesen fantasztikus és hatékony csali, amely vonzza a legtöbb pisztrángot. A herpesz szkennelésével fejlesztették ki, ami a 3D utánzását eredményezte. A pisztráng nem tud ellenállni a csalétek reális mozgásának. A horny hering mind acélból, mind volfrámból készült, jó súlypontot biztosítva a hosszú dobásokhoz. A hering farkában egy horog van, amely biztosan halat fog. Nemcsak élvezni fogja a fogást, hanem ízletes ebédet vagy vacsorát is szeretne a szeretteivel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Savage Gear 3D Horny Herring 80 8cm 13g SS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Savage Gear 3D Horny Herring 80 8cm 13g SS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ