AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB-os SD kártya

Termékkatalógus
ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB-os SD kártya
4,6 16 értékelés
Vadkamera érzékelőfelbontás 5Mpix, érzékelőtartomány 20 m-ig, maximális fényképfelbontás 14Mpix, 4 db AA-akkumulátor, maximális akkumulátor-élettartam 12 hétig, vízálló IPX6, 40°-os látószög
Kód:  CEL405c Termékszám:  1605-039 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB-os SD kártya

 A legkisebb vadkamera a piacon

Ez a modern és kompakt ScoutGuard vadkamera rengeteg lehetőséget ajánl, méltányos áron, és tökéletes választás a vadak fotózására. Kis méretének és színének köszönhetően tökéletesen elrejthető a vadak szeme elől. A cseh nyelvű, beépített LCD kijelzővel ellátott szerkezetet mindenki tudja kezelni. A vadkamera rendkívül érzékeny, PIR szenzorokkal van felszerelve, amely hatótávolsága akár 17 méterre is elér.


Jednoduché ovládání a nastavení
 
 

Az egyszerű kezelhetőségért a fotócsapda egy 1,44”-es képernyő átmérőjű beépített LCD kijelzővel rendelkezik. Az összes szükséges funkció problémamentes kiszolgálásához pedig mindössze három kapcsoló elegendő, tehát a fotócsapda azonnal használatba vehető. A teljes magyar menünek köszönhetően a készüléket bárki kezelni tudja..


Éjszakai megvilágítás 14 méter távolságig

A minőségi 5 Mpx-es CMOS érzékelőnek és a széles látószögű 55°-os objektívnek köszönhetően minden alkalomkor éles fotókat vagy HD minőségű videókat készíthet. A négy részből álló LED dióda gondoskodik az éjszakai megvilágításról. Hullámhossza 940 nm, amely az emberi szem számára nem érzékelhető, ugyanakkor az állatokat sem riasztja el. A kioldó sebessége kevesebb 1,2 másodpercnél, tehát egész biztosan nem szalasztja el a fotózni kívánt állatot vagy személyt.



A készülék az IP56-os borításának köszönhetően ellenáll mindenfajta kedvezőtlen időjárásnak, beleértve a sűrű záport is, így kiváló segítőtársa lesz minden körülmények között. Télen és nyáron is használható -20-tól egészen +60°C hőmérséklet között.


Akár 3 hónapos élettartammal

Az adatok tárolására rendelkezésére áll egy slot maximálisan 32GB kapacitású memóriakártya számára. A csomagolás része egy 8GB-is SD WiFi kártya, tehát a készülék már a kicsomagolást követően használatba vehető, és működésre készen áll vezeték nélküli technológiájával. Tápellátásáról négy darab AA elem gondoskodik, amelyek akár 3 hónapnyi élethosszt nyújtanak!

 

Paraméterek

Tömeg
173 g Kész!
Fotó maximális minősége
14 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
5 Mpx Kész!
Érzékelő hatósugara
20 m Kész!
Funkciók
Vaku Kész!

Tömeg

Tömeg
173 g Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
14 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
5 Mpx Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
20 m Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Vaku Kész!
Vízhatlan
IPX6 Kész!
Konnektivitás
WiFi Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
4 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
84 nap Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB-os SD kártya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8GB SD karta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB SD karta.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ