A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Sea to Summit Dry Sack 8L sárga vízhatlan zsák

Termékkatalógus
Sea to Summit Dry Sack 8L sárga vízhatlan zsák
4,6 5 értékelés
Vízhatlan zsák - vízhatlan, Dry Sack, 8 liter űrtartalommal, sárga színben
Kód:  SPT1053 Termékszám:  9327868008797

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sea to Summit Dry Sack 8L sárga vízhatlan zsák Megszűnt

Sea to Summit Dry Sack 8L sárga vízhatlan zsák

Talán minden evezős ismeri azt az érzést, amikor egy zuhatagban vagy meredek völgyben akar "alakítani", és a kenu összes tartalma a vízben landol. Biztosan Ön is szereti holmijait száraz, az esőtől és más káros hatásoktól védett poggyászban tartani. Most eljött az Ön ideje, hiszen a Sea to Summit márka egy új típusú vízálló táskát dobott piacra.

Legfontosabb jellemzői

  • felül visszahajtható zárral
  • a dupla varratok biztosítják a vízállóságot
  • teljes űrtartalma 8 liter
  • átdolgozott technológiával a még jobb vízállóság érdekében

Aminek köszönhetően holmijait szárazon tartja..

A Dry Nano verzió minden eddiginél átláthatóbb! A visszahajtható Hypalon záró rendszer, amely még egy csepp vizet sem enged be a táskába,  biztonságot nyújt a benne lévő holmik számára, amíg azokat egyik helyről a másikra szállítja. A szilikonnal kezelt Cordura® anyag még ellenállóbbá teszi a külső csomagolást. A PU (poliuretán) borítás garantálja a vízállóságát. Maga a táska nagyon könnyű és összecsukható, így könnyen hordozható és kis helyen is elfér. Az itt bemutatásra került modell méretei 17x46 cm, súlya 30 g, teljes űrtartalma 8 l.

 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sea to Summit Dry Sack 8L yelow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sea to Summit, Dry Sack 8L yelow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sea to Summit Dry Sack 8L yelow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sea to Summit Dry Sack 8L yelow.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ