AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack 13L orange

Termékkatalógus
Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack 13L orange
Zsák - vízálló, Ultra-Sil Nano Dry Sack 13L orange
Kód:  SPT1055 Termékszám:  9327868027798

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack 13L orange Megszűnt

Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack 13L orange

Valószínűleg minden evezős ismeri az érzést, amikor a zuhatagban vagy viharban evezés során a kenu minden tartalma a folyóban köt ki. Vagy csak jobban szereted, ha a holmidat szárazon elrejtheted az eső vagy más szennyeződések elől. Ezért hozta piacra a SEA to SUMMIT ezt a vízálló zsákot.

Legfontosabb jellemzők

  • Feltekerve záródik
  • Dupla varratok biztosítják a vízállóságot
  • Teljes térfogata 13 l
  • Technológiailag továbbfejlesztve a jobb vízállóságért

Szárazon tartja a holmidat

A Nano Dry verzió könnyebb, mint valaha! Hypalonból készült feltekerhető záródása és a vízálló dupla varrások garantálják, hogy egy csepp víz sem szivárog be a csomagba, így tönkretéve dolgaidat az egyik helyről a másikra történő szállítás közben. A szilikon Cordura fokozott tartósságot biztosít a külső réteg számára. A PU bevonat a garancia a vízállóságra. Maga a zsák igazán könnyű, összehajtható, ezért könnyen tárolható és helytakarékos. Mérete 22 x 53 cm, tömege 40 g, teljes térfogata pedig 13 l.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sea to Summit Ultra-Sil Nano Dry Sack 13L orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sea to Summit, Ultra-Sil Nano Dry Sack 13L orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sea to Summit Ultra-Nano-Sil Dry Sack 13L Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sea to Summit Ultra-Nano-Sil Dry Sack 13L Orange.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ