AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Select Talento futsal labda 9

Termékkatalógus
Select Talento futsal labda 9
Futsal labda - gyermekeknek
Kód:  SPTif1117 Termékszám:  5703543104499 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Select Talento futsal labda 9

Labda a kezdő futsal játékosok számára, amellyel a legjobb eredményt érhetik el. A labda mérete és tömege kifejezetten fiatalok számára tervezett, műfüves vagy teremi használatra. Pattogása csökkentett, így nehezebben súrlódik a kemény felületen, ezzel biztosítva pontosabb labdakezelést. ÉLvezd az extra puha felületet és fejleszt képességeidet minden edzés alkalmával. 

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas 9 év körüli játékosok számára
  • Felülete tartós anyagból készült
  • Kellemesen puha érzés játék közben
  • Kisebb labda kerület: 49,5-51,5 cm
  • A tömege csak 270-290 g
  • Jellegzetes vörös és fehér design zöld elemekkel

Technológiával a könnyen kezelhető labdáért

A labda mérete tökéletes a idősebb gyermekek és kamaszok számára is. A megfelelő méretű labda megkönnyíti a gyermekek számára a tanulást, passzolást és egyéb fontos futball mozdulatokat. Köszönhetően a labda körültekintő tervezésének, nem veszti el göb alakját. Emiatt a labda tartósabb és ideális kihívást jelentő edzésekhez is. Nem kell aggódnod, hogy a labda folyamatosan leenged, a minőségi dupla szelep biztosítja a levegő megtartását. 

Technológia a tökéletes kezelhetőség a labdát

Ahhoz, hogy a fiatal játékosok megtanulják kezelni a labdát, erős hab réteg került a latex réteg és a mag közé. Ez a fő forrása a labda puha tulajdonságának. Az edzés ezzel a labdával segít, hogy a gyermekek könnyebben megtanulják a koordinációt, a labda megfelelő érzését és a pontosságot. A latex réteg természetes anyagokból készült, és minden eleme gondos tesztelésen esett át. Így a labda kényelmesebb, mint a szintetikus labdák, emellett hosszabb élettartamúak is, elasztikusabbak, rugalmasabbak. 

A szín fontos

Az élénk színű design vonzó a fiatal játékosok számára, emellett a labda sokkal láthatóbb a teremben. Az edzés minőségét és a minőségi játékot semmi nem fogja akadályozni. 

 

Paraméterek

Rendeltetés
Futsal Kész!
Gyártási mód
Varrt Kész!
Anyag
Szintetikus Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Futsal Kész!

Gyártási mód

Gyártási mód
Varrt Kész!

Anyag

Anyag
Szintetikus Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Select Talento futsal labda 9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Select Futsal Talento 9 velikost 0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Select Futsal Talento 9 veľkosť 0.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ