AP+ nový vizuál Shop roku

Sixteen piros

Termékkatalógus
Sixteen piros
5 1 értékelés
Roller - kompakt, független kerékfelfüggesztés, 110kg teherbírás, 16" kerekek, súly 8.2kg
Kód:  SPT678 Termékszám:  85916036 Gyártó honlapja:

Sixteen piros

Ahogy azt már megszokta, hogy munkába vagy iskolába minden nap megyünk autóval vagy tömegközlekedési eszközökkel. De vannak olyan esetek, amikor ez szükséges. Mit mondanál egy közlekedési eszköz, amely elviszi pontosan ahol szükség van rá, de akkor nem kell hatalmas összegeket költeni az üzemanyag és a jegyeket? Bemutatjuk cseh robogó Tizenhat, vagy a szállítás forradalma. 

Tizenhat legújabb robogó márka 4freetime célja egyrészt a városban és utazások. Minősége építési és stílusos design nagyobb biztonságot jelent, mint egy autóban. Ezen felül, akkor biztos lehet benne, hogy maga mögött, mindenki tekint vissza. Nem kell, mert több millió sportautó, minden amire szüksége van annyira finom az első cseh robogó. És tudod, hogy miért nevezik tizenhat? Mivel a kerekek felfüggesztett büntetés területén. Az abroncs elérte 4-6,5 bar, így a gödrök nem veszít sok másodpercet.

Kormányszár, amelyek kiváló minőségű alumínium, hogy még a legveszélyesebb sarokba ment teljes pompa. Ez is segít vázgeometriával speciálisan létrehozott sport- és kényelmes utazást. Ha szükséges, akkor a mechanikus mohó BB5 tárcsafék, hogy a nagy sebességű lesz a lehető legkisebbre csökkenteni a másodperc törtrésze alatt. Könnyű, befejezi a már félelmetes gyorsulást. 

Félsz átállni? A robogó Tizenhat nem kell leszerelni a kereket. Csak töltse le a köpeny a felni és rögzítse a lélek köpeny újra csatolni a felni. Nincs hosszadalmas felújítás. Könnyen és gyorsan egyenesen a cél!

Műszaki adatok

hossz
135 cm

kormány magassága
80-95 cm

tengelytávolság
98 cm

Lábtartó (fényerő)
5 cm

hossza pedálozás
40 cm

A szélessége pedálozás
8,5-10 cm

súly
8,2 kg

kerekek
rövid időre felfüggesztették 2x 16 "ipari csapágyak

pneu
Innova 16 ", megemelve 4 - 6,5 bar

kormányrúd
dura

szár
dúralumínium

fékkarok
mohó

fék
mohó BB5 - mechanikus forgó

markolatok
szilikon STING

kapacitás
110 kg

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sixteen piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sixteen červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sixteen červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sechzehn rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sechzehn rot.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ