A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Smartscoo + fehér / kék

Termékkatalógus
Smartscoo + fehér / kék
Összecsukható roller városi, kerék mérete 200 mm, teherbírás 100 kg
Kód:  SPT5218 Termékszám:  4260410070529

Smartscoo + fehér / kék

Ki ne szeretne egy saját robogó! És különösen ma, amikor a robogó vissza a gyermekkori álmok, és lesz egy találatot. A robogó alumíniumból készült, és van egy stand, így parkolni bárhol szükség van rájuk. Minőségi kerekek lehetővé teszik a gyors és kényelmes utazást a városban. Új összecsukható mechanizmus biztosítja a könnyű tárolás és robogók a kényelmes közlekedési autóval vagy zökkenőmentes tárolására, például az öltözőben az iskolában. A robogó tervezték lovaglás, miután egy kemény és sima felületre. Dopřejte svým dětem koloběžku, která je po městě přepraví všude kam potřebují a dá se jednoduše složit!

tulajdonságok robogók

  • Úgy tervezték, a közlekedés
  • színe fehér és kék
  • alumínium
  • Fel van szerelve egy állvány
  • hossza 63 cm
  • fedélzet szélessége 12,5 cm
  • fedélzet magassága a talajtól 6,5 cm
  • kormány szélessége 50 cm
  • Kerék átmérője 20 cm
  • ABEC 5 csapágyak
  • új összecsukható mechanizmus
  • maximális kapacitás 100 kg
  • Súly 4,9 kg

Ez nem több mint koloběžet

A robogó alkalmas a gyermekek számára minden korosztály számára. Ha a gyermek képes megérteni a vezetési stílus - tolta félre az egyik lábát, és a fékezés, akkor lehet, hogy vesz neki egy robogó. A nagyon kicsi gyerekek kell egy robogó, amelyen a jól eléri a kormányra, és az egyik, hogy a számukra nem túl nehéz. Egyszerű vezetési stílus és a képesség, hogy egy robogó szinte mindenhol, ezért őt a gyerekek gyakran inkább őket körül. A robogó összecsukható, és ha a gyermek szállítják az iskolába, akkor lehet hajtani, és tárolni az öltözőben anélkül, hogy valaki közbe. Szintén otthon robogó nem foglalnak sok helyet, és minden, így a gyermek lehet saját robogó. Pořiďte svému dítěti kvalitní koloběžku, s kterou si bude jízdu užívat!
 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smartscoo + fehér / kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smartscoo+ white/blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Smartscoo + white / blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smartscoo + weiß / blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smartscoo + weiß / blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ