Shop roku AlzaBoxy Q1

Sponge Ebike City fekete

Termékkatalógus
Sponge Ebike City fekete
Elektromos roller - 8,8 Ah akkumulátor kapacitás, összecsukható szerkezet, teherbírás: 110 kg, súly: 16 kg
Kód:  SPTspon01 Termékszám:  city

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sponge Ebike City fekete


Praktikus Sponge elektromos jármű, ideális közlekedési eszköz a városba

A Sponge Ebike City egy nagyon praktikus elektromos robogó, amely okos módon teszi lehetővé a helyváltoztatást a városban, munkába és rövidebb kiruccanásokon is. Az elektromos kerékpárok kategóriájába tartozik, így használatához nincs szükség járművezetői engedélyre. Nagyon könnyen elteheted az autó csomagtartójába, ezáltal a nyaraláson és utazáskor is nagyszerű közlekedési eszköz. A kényelmes utazást egy puha, ergonomikus nyereg biztosítja, amely vízálló PU bőr huzattal rendelkezik, és  könnyen beállítható a testmagasságodhoz. 12 hüvelykes gumiabroncsokkal van felszerelve, és a sötétség sem akadályozza meg a vezetést. A hatékony első és hátsó lámpa az esti vagy éjszakai használat során is biztonságot nyújt. A megbízható lefékezésről és megállásról hatékony tárcsafékek gondoskodnak.


A Sponge Ebike City feket elektromos robogó fő jellemzői

  • Praktikus összehajtható elektromos robogó
  • A maximális sebesség 25 km/h a maximális hatótávolság pedig 40 km
  • Nagyon könnyen irányítható
  • Tempomat az állandó sebesség megtartásáért
  • Puha, ergonomikus ülés PU bőr huzattal
  • Sponge Ebike City hatékony első és hátsó lámpákkal
  • Tárcsafékek a megbízható fékezésért és megállásért
  • Minőségi Li-Ion akkumulátor 8,8 Ah-os kapacitással
  • Színváltozat: fekete

Méretek:
110 × 75 × 24 cm

Teherbírás:
120 kg


Nagyon könnyű irányítás

Az elektromos robogó vezetése nemcsak nagyon kényelmes, hanem egyszerű is. Elinduláshoz fordítsd el a gyújtáskulcsot és adj gázt a jobb oldali markolaton. A kormányzás ugyanolyan, mint a klasszikus kerékpáron. A maximális kényelem érdekében a Sponge Ebike City tempomattal van felszerelve , amelyet a bal oldali markolaton található zöld gombbal állíthatsz be, ezután tartani fogja a kiválasztott sebességet. A tempomat automatikusan kikapcsol, ha a féket használják.


LED-es világítás

Ha odakint elkezd sötétedni,  nem kell félned, hogy nem fogsz látszani vagy nem fogod látni az utat. A Sponge Ebike City erős elülső lámpával rendelkezik, amelyet szükség szerint lehet be- vagy kikapcsolni. A hátsó féklámpa akkor gyullad ki, amikor a fékre lépsz, ezzel figyelmezteti a mögötted haladó járművezetőt.



Minőségi kerekek

A Sponge Ebike City-nek 12 hüvelykes felfújható gumiabroncsai vannak, amelyeket normál szeleppel lehet felfújni. A kerekek minőségi fékekkel vannak felszerelve, amelyekkel bármilyen körülmények között biztonságosan lefékezhetsz.

Ülés

A Sponge Ebike City ülése minőségi és puha PU bőrből készült, így biztos lehetsz benne, hogy teljesen kényelmesen ülhetsz rajta. Nem számít, hogy alacsony vagy magas vagy-e, mivel az ülés magasságát könnyen az igényeidhez állíthatod. Az ülés természetesen esőálló.



25 km/h-s sebességgel és 40 km-es hatótávolsággal

Az elektromos robogó maximális sebessége 25 km/h, maximális hatótávolsága pedig 40 km. Ezt a kiváló minőségű 8,8 Ah-os Li-Ion akkumulátor biztosítja, amely az ülés alatt helyezkedik el, és teljes feltöltése körülbelül 3 órán át tart. A jobb oldali markolaton egy LED panel található, amely jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát. A Sponge Ebike City egyszerűen nagyszerű választás azok számára, akik okos és környezetbarát módon akarnak közlekedni.

Paraméterek

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Teherbírás
110 kg Kész!
Tömeg
16 kg Kész!
Típus
Városi Kész!
Szín
Fekete Kész!

Felhasználó

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!

Konstrukció

Teherbírás
110 kg Kész!
Tömeg
16 kg Kész!

Tulajdonságok

Típus
Városi Kész!
Szín
Fekete Kész!

Meghajtás

Teljesítmény
250 W Kész!
Maximális sebesség
25 km/h Kész!

Akkumulátor

Megtehető távolság
40 km Kész!
Akkumulátor kapacitás
8,8 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!

Kerék átmérője

Kerék átmérője
12,5" Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sponge Ebike City fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sponge Ebike City černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sponge Ebike City čierna. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sponge Ebike City schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ