A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Street Surfing Street Rush Green Black

Termékkatalógus
Street Surfing Street Rush Green Black
4,0 1 értékelés
Roller - 200 mm-es felfújható kerekek, ABEC 9, teherbírás: 100 kg
Kód:  SPT5343 Termékszám:  813398021591
Street Surfing Street Rush Green Black Megszűnt

Street Surfing Street Rush Green Black

A Street Rush roller, amely a freestyle és az off-road rollerek funkcióit egyesíti magában, hűséges, megbízható társa lesz akár a természetbe, akár a nyüzsgő városi forgatagba készül. Minőségi váza és kerekei nagyszerű élményt és maximális élvezetet biztosítanak menet közben.

Legfontosabb jellemzők

  • A 20 cm-es átmérőjű, ellenálló, felfújható kerekeknek, és a szilárd, minőségi váznak köszönhetően a roller bármilyen terepen használható
  • A merevített fellépő deszka és a szilárd BMX kormány alumíniumötvözetből készült
  • A robusztus fémszerkezetű fékrendszernek köszönhetően bármikor lelassíthat és fékezhet
  • A roller a design tekintetében sem marad alul, megjelenését a grafikával ellátott grip tape teszi igazán egyedivé
  • Tömeg: 4,8 kg
  • Maximális terhelhetőség: 100 kg

Minőségi anyagok felhasználásával

Ha úgy dönt, hogy egy sétát szeretne tenni kint a természetben, vagy csupán gyorsabban szeretne eljutni az iskolába vagy munkahelyére, akkor ez a roller tökéletes választás az Ön számára. A rendkívüli minőségű felhasznált anyagok kiváló rollerezést biztosítanak minden alkalommal. Az ellenálló, 200 x 40 mm-es méretű, felfújható kerekeknek, az ABEC 9 csapágyaknak és a jármű szilárd szerkezetének köszönhetően a roller bármilyen terepre alkalmas. A fékrendszer robusztus fémszerkezetének köszönhetően a fékek minden helyzetben abszolút megbízhatóak.

Stílusos az erdőben, stílusos a városban

Az univerzális roller minden 8 év feletti személy számára alkalmas. Első látásra megragadja a figyelmet a mutatós design-jával, amelyet a roller grip tape-jének grafikája tesz igazán egyedivé. Minden téren kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően kényelmesen szelheti vele az erdei utakat és a városi negyedeket.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Street Surfing Street Rush Green Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Street Surfing Street rush Green Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Street Surfing Ulica rush Green Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ