Sulov Niper 12 "/ 12"

Termékkatalógus
Sulov Niper 12 "/ 12"
Roller 12 hüvelykes felfújható kerekek, könnyű alumínium felnik, két alumínium V-fék, állítható kormánymagasság 70-80 cm, kormány szélessége 54 cm, robogó hossza 120 cm, lábhossz 32 cm, max. teher 65kg, robogó súlya 6kg
Kód:  SPT5553nad

Sulov Niper 12 "/ 12"

A robogó egy nagyon népszerű közlekedési eszköz minden kis sportolók számára, akik gyermekükön keresztül kísérik a gyermekeket.Robogó A Sulov Nike Cube 12 "/ 12" kiemelkedik a gazdag és kiváló minőségű berendezésekkel és a modern dizájnnal.Használd   a gyerekek gyakorolják egyensúlyukat   és koordinációt kell kialakítani. Motiválják a vezetési technikát, és megismerkednek a közúti közlekedés szabályainak alapjaival.Ugyanakkor folyamatosan mozognak a friss levegőben, ami nagyban javítja az alkalmasságot és az egészséget.

Fő előnyei

  • alkalmas mind az úton, mind az enyhe terepen
  • gyakorló koordináció és egyensúly
  • első és hátsó hatékony alumínium V-fék fékek
  • a vezetési technológia javítása
  • tartós acél Hi-Tech keret
  • könnyű alumínium felnik
  • állítható kormány
  • robogóállvány

Legjobb felszerelés

A robogó Hi-Tech acél kerettel, könnyű alumínium kerékpántokkal és minőségi 12 "felfújható kerekekkel van felszerelve . A vezetés biztonsága garantáltelső és hátsó hatékony alumínium V-fék fékek .Van egy praktikus robogóállvány is.A kormányszerkezet magasságát a gyermek magassága szerint állíthatja úgy, hogy kényelmesen elérje a talajt. A robogóval a gyerekek élvezhetik a nagy kalandot és a szabadtéri szórakozást. Adj nekik egy versenyt a szélen, és adjon nekik ezt a modern és gazdagon felszerelt járművet. 

További információ:

Fogantyú szélessége:
54 cm

A kormány állítható magassága:
70-80 cm

Hatály hossza :
120 cm

A lépés hossza :
32 cm

Súly:
6 kg


Ajánlott életkor:
5-15 év

Paraméterek

Ajánlott
Gyerekeknek Kész!

Felhasználó

Ajánlott
Gyerekeknek Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sulov Niper 12 "/ 12" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sulov Niper 12"/12". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sulov Nipper 12 "/ 12".
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ