Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Swix LF7X -2°C/-8°C

Termékkatalógus
Swix LF7X -2°C/-8°C
5 1 értékelés
Viasz - Hagyományos sífutó viasz, alacsony fluorkarbon tartalommal, 60g, -2°C/-8°C hőmérsékletbe
Kód:  SPT2314 Termékszám:  LF07X-6

Swix LF7X -2°C/-8°C

A sífutás egy rendkívül népszerű és elterjedt sport, amely a fizikai hatásain kívül csodás élményeket is nyújt. Hogy minden olyan legyen, amilyennek lennie kell, nem szabad megfeledkezned a kiváló minőségű viaszról sem. Nincs is annál rosszabb, amikor sífutás közben túlságosan is, vagy egyáltalán nem csúsznak a sítalpak. Ezért minden alkalommal, amikor sífutásra készülsz, fontos, hogy ellenőrizd a hőmérsékletet, és a megfelelő viaszt használd.

A klasszikus LF7X sífutó viasz alacsony fluorkarbon tartalommal rendelkezik, és remek megoldás a  -2 °C és -8 °C közötti hőmérsékletbe. Szilárdságának köszönhetően remekül használható, és kiváló minőségű eredményt biztosít. Versenyhez is használható alacsony páratartalom mellett, de edző viaszként is remekül funkcionál.

Hőmérséklet tartomány:
-2 °C  és - 8 °C között

Ajánlott használati hőmérséklet:
140 °C

Tömeg:
60 g

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Swix LF7X -2°C/-8°C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swix LF07X fialový 60g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Swix LF7X -2 °C/-8 °C.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ