Teljes búvármaszk L / XL fekete

Termékkatalógus
Teljes búvármaszk L / XL fekete
5 1 értékelés
Búvárszemüveg búvárkodás, panorámás látás
Kód:  MIJI01 Termékszám:  691054644311

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Teljes búvármaszk L / XL fekete Megszűnt

Teljes búvármaszk L / XL fekete

Fogsz tenger és a legnagyobb hobbija a világ felfedezése a felszín alatt? A búvármaszk Teljes búvárkodás, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik, és a légzés a szájon vagy orron feltárja a mélyben könnyű és jó szórakozást. Maszk előnyös lehet úszók idősebb, mint tíz éve. 

legfontosabb jellemzői

  • A látószög akár 180 fok
  • Megvan a képessége, hogy lélegezni a száj és az orr
  • Polikarbonát töretlen üveg
  • Hála Exclusif maszk ködök
  • Száraz Top rendszer ellen víz kerül a pipa
  • Szilikon szoknya kényelmes, teljesen vízálló
  • Méret: L / XL

A tenger alatti világ kéznél

Ezen a képernyőn kapsz egy kiváló látószög révén ütésálló polikarbonát üveg. Szilikon cheekpiece a széleit a maszk tökéletesen ül az arcon a felhasználó, így megakadályozza a víz behatolását. A terméket gyártó négy méretben. Köszönet mindenkinek magának tartja rendben. Exclusif technológia lesz arra, hogy az üveg nemlžilo és mindig van egy tiszta képet. Az állítható szövet szalagok kiválaszthatja szigorítás, ami tetszik. Közvetlenül a design a maszk könnyen felhelyezhető és kamera akció. 

Snorkel volt ellátva narancssárga, hogy még jobban látható a víz felett. Száraz Top rendszer biztosítja, hogy a levegő cső nem lép vagy csepp vizet. Amikor süllyed a felszín alatt a pipa blokkolt úszó, amely biztonságosan csőbe. Miután a feltörekvő csak lélegezni, és akkor képes lesz arra, hogy ismét szabadon beszívott levegő a tüdejébe. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Teljes búvármaszk L / XL fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Full diving mask L/XL černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Full diving mask L/XL čierna.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ