Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tempish Crox

Termékkatalógus
Tempish Crox
Jégkorcsolya - férfi rekreációs jégkorcsolya, szezon: 2019/2020, kés: TEMPISH AIR 2, a penge rozsdamentes acélból készült - rozsdamentes, hőkezelt acél, HRC 53-58
Kód:  SPTte031nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tempish Crox

A Tempish Crox férfi jégkorcsolya szabadidős és amatőr sportolóknak egyaránt ideális választás. A korcsolya belső része követi a boka és az Achilles-ín alakját, míg külső része egy merev PE anyagból készült, amely -25 fokos hidegben is megállja a helyét. Használat során értékelni fogod, hogy a modell egy közepesen merev kötéssel is rendelkezik, amely egyszerre biztosítja a láb kényelmét és rögzítését. A Crox korcsolyája különleges talpbetéttel rendelkezik, amely elsősorban a stabilitás megőrzésében és a nedvesség felszívásában segít. Nem beszélve az extra vékony nylon talpról.

A Tempish Crox férfi korcsolya legfontosabb jellemzői

  • A Tempish Crox korcsolyát amatőr sportolóknak tervezték
  • Klasszikus fűzős pántokkal és biztonsági csattal
  • Könnyű, rozsdamentes acélból készült Tempish Air 2 pengék
  • Könnyen fel- és levehető
  • Egyszerre biztosítja a láb kényelmét és rögzítését
  • Szilárd és tartós PE anyagból
  • Követi a boka és az Achilles-ín alakját

Tempish Crox a kényelmes sportolásért

Ez a férfi jégkorcsolya könnyű, rozsdamentes acélból készült Tempish Air 2 pengékkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a manőverezés lehetőségét. A Tempish Crox fűzőivel mindig kihozhatod magadból a maximumot. Lábaidat ráadásul egy tépőzáras rögzítő pánt is védi, amely tökéletes biztonságot garantál használat során.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempish Crox. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tempish Crox.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ