Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Archív - Tolódzkodó állvány

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A tolódzkodó egy multifunkcionális edző eszköz, amely leginkább a felsőtest erősítésére szolgál, de kiváló segítőtárs a hasizmok és a lábak erősítéséhez is. Sokféle tolódzkodó állvány létezik, de mindegyik típus hasznos edzőpartner nemcsak tornászok vagy a parkour szerelmesei számára, hanem bárkinek, aki szeretné erőnlétét és alakját gyorsan és hatékony módon fejleszteni. De hogyan válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelő tolódkozodó modellt? Tanácsot adunk.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
8 termék
PUSH PRO MT Slim Sarok
Húzódzkodó - felfüggeszthető, falra, 143cm min. hossz × 143cm max. hossz, terhelhetőség: 300 kg
Megszűnt
Termékkód: SPT16151
PUSH PRO MT egyensúlyozó keret
Tolódzkodó - A PUSH PRO MT egyensúlyozó keret hozzájárul a koordináció fejlődéséhez és az izomrészek megerősítéséhez is.
Megszűnt
Termékkód: SPTpush011
Megszűnt
Termékkód: SPTbkf33
2,0
Push Pro MT Parallettes
Tolódzkodó - hossza 30 cm, teherbírása 200 kg
Megszűnt
Termékkód: SPTbfp002
5,0
Lebert Equalizer Black XXL
Tolódzkodó - a Lebert Equalizer®-t (húzódzkodó) számos személyi edző és hobbiedző egyaránt használja. A Lebert Equalizer® egy hordozható, egyszerű edzőeszköz, amellyel az egész test edzhető. Erősíti a felső végtagok, a hát, a mellkas, a lábak és a has izmait. Te magad szabod meg az edzés intenzitását, például edzés közben a láb pozíciójának megváltoztatásával. A Lebert Equalizer® használatának lehetőségei szinte korlátlanok; fekvőtámasz, dip, húzódzkodás, kézenállás, lábemelés, lábemelés oldalra, guggolás.
Megszűnt
Termékkód: SPTbkf13
Lebert Equalizer Pink
Tolódzkodó - erőnléti és kondicionáló edzéshez, erősíti a kar, hát, mellkas, lábak és has izmait, korlátlan edzési lehetőség, nagyon könnyen hordozható, teherbírás: 180 kg, tömeg: 7,2 kg, rózsaszín
Megszűnt
Termékkód: SPTbkf10
5,0
Klarfit Paarafit
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 120 kg,
Megszűnt
Termékkód: SPTif1659
4,0
Klarfit Black Core Equalizer
Tolódzkodó - acélcső váz és csúszásmentes lábak
Megszűnt
Termékkód: SPTif1655
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ